Esoo0698 kahvesever__ Kızımın adı Asya Melek 😇Şuan yine hamileyim kızımız olursa Ayda Mira düşünüyoruz erkek olursa Çınar Efe istiyoruz 😊
Zumzugukodummuzzingillatirim kahvesever__ askim normalde Şahzad ve Şehrazad di. Ama kocam saolsun agir olur diye dusunup değiştirdik. Hayatimda bir adamla evlenip cocuk yapmisiz hayali kurdum onlada kizimizi yiyoruz djdjdjdj
Zumzugukodummuzzingillatirim kahvesever__ ikisinide cok sevdik. Suankinide cok seviyorum Zeynep haric hayatta tek anlasabildigim zeynep Mylittlebabym olan Zeynep oda istisna. Kaide bozulmasin pls.
annesiiiii Kızlar ikili isimli çocuklarınıza tek ismiyle kafalarına göre seslenenlere tepkiniz ne oluyor
Tubakasap Mercan Balım olucak inşallah 6 aylık hamileyim🥰 Mercan eşimin ismini beğendiğim için sevgiliyken aldığımız bir karardı. Ercan esimin ismi m koyunca Mercan oldu Balım da bal gibi bir kızım olsun diye istiyorum hemde hep özendiğim bir isimdi.
Tatli2 Tubakasap ya ama herkes kızıma balım diyecek bu sefer. Aşkım gibi. Herkesin kendı fıkrı kesınlıkle yargılamak ıcın demıyorum nolur yanlıs anlamayın. ama biraz değişik geliyor bana bu sekılde. Aşkım balım hep derim yoksa yegenlerıme cocuguma. 😊
Arelin_kardesi Tubakasap bende balım çok istyrum eşim karşı katilmi edicen beni diyor herkes kızıma balım diycek diyor 😂