Hifa Kızlar dün gece kanamam geldi hafif pembe şekilde sabah acilden doktora gittim doktora gittiğimde kanamamın rengi iyice kırmızlaştı ultrasonda baktı 4+1haftalık dedi keseyi görmekte zorlandı ama biraz gördü kan tahlili istedi fakat tahlil eline gelince istediğimiz sonucu alamadık dedi o yüzden bana progestan diye bi ilaç verdi gece yatmadan önce ilacı al dedi yarın tekrar çağırdı tekrar kan tahlili yapacak değerlerin yükselir mi diye bakacak nolur aydınlatın beni kafam çok karışık kendime hakim olamıyorum 😭😭😰😢
Kbr06 Hifa hiç Bi fikrim yok düşük yapmadım ama progestan bende kullandım düştüğü engellemek için bebek daha iyi tutunsun diye veriliyor sanırım
sudamlasi Hifa hemen ümitsizliğe kapılmışsınız düşük yapmıyosunuz dua edin inşallah bebeğiniz tutunur.
Smyy Hifa düşük yapmıyosunuz ama düşük tehlikeniz var, ilacınızı düzenli kullanın ve bol bol istirahat edin, Rabbim yardımcınız olsun
Gizem51 Hifa bol bol.dinlen olumlu dusun kan degerin nasıl ilacini ihmal etme cok sıkıntı görürse yatis bile yapabilir
Nsrin5 Canım bu çoğu gebelikte olabiliyor morelini bozma ayaklarının alyına yastık koy ve tuvalet harici hiç kalkma ilacını da düEnli kullan keşke iğne de vurulsaymışsın bol bol su iç dinlen inşallah hiç bi sıkıntıda olmaz
iremipek Hifa canım benim komşumun oldu kanaması ilacı verdi değeri düşmüştü ama 1 gün daha şans vercez dediler alttan bakıldı kalp atışı filan duyuldu şuan 10 haftalık sen rahat ol stres yapma bolca dinlen🙏🏻 Rabbim yardımcın olsun🙏🏻
Bernaderen Canım hemen kötü düsünme sen ilaclarını düzenli bi sekilde kullan o cok etkili bi ilac benimde ilk hamileliğimde düsük riski vardı basta kese cok yamuk bunu bi kullan bakalımm falan diye umutsuz konusmustu sonra onla hemen düzelmisti
Sngrr00 Öncelikle moralini yüksek tutmalısın , çünkü o senden etkileniyor. Ölümlü düşün, pozitif ol. Ve sürekli yat , ayaklarının altına yastık koy. Ve ayağa kalkma sakın , ağır kaldırma , yükseklere uzanma. Düşük yapmıyorsun ama düşük tehliken var . Ben daha önce bi düşük yaptım bu gebeliğimde başından beri progestan kullanıyorum . Dinlen kendini yorma dikkat et ve bol bol dua et , rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.. 💕
BuseBasderici Hifa tatlım düşük yapmış birisi olarak söylüyorum. Öncelikle kesinlikle moralini yüksek tut. Kanaman hala devam ediyormu? Adet olacakmış gibi kasıklarında sancı varmı? Progestanı veren bu doktor neden sana proluton düşük iğnesi vermedi??
Hifa BuseBasderici cnm hiç bir şekilde ağrı yok bzn iğne batar gibi oluyor ve kanamam dvm ediyor ara ara geliyor ama bilmiyorum o iğneyi ndn vermedi ama hapı verdi
BuseBasderici Hifa kanamanın rengi ne renk? Kahverengiyse sıkıntı yok ama adet kanıysa bence bir acile git ve düşük riskinin olduğunu söyleyip iğne yaptır
Benanneyim Hifa keşke geldiği an gitseydin belki de daha erken teşhisle erken önlem alınırdı Canım böyle şeyler de ihmal etme
Hafizeipek Hifa düşük yapmiyosun kendini üzme doktorun verdiği ilaç bebeğin tutunmasını sağlıyor zaten kendini strese sokma ki bebeğin de strese girmesin ❣️
Hifa BuseBasderici biraz önce de baktım kahverengiye dönmüş rengi ve azalmış akıntısı şifa allahtan hapı da attım etkisini gösteriyor mu acaba