iremuziii Kızlar afedersiniz bişey sorcam. İşerken parça parça akıntı düşüyor. Hafif yeşilimsi felan.
Sena00 iremuziii malesef aynısı bende var enfeksiyon o karnımda agrida yapıyordu doktor fitil verdi tabi her zamanki gibi düzenli kullanmadım sürekli tekrarlıyor 🙁
iremuziii Sena00 hadi yaa akıntı normal diye çok takmadım ama bide size sorayım dedim geçmiş olsun sanada canım
Sena00 iremuziii teşekkür ederim evet akıntı normal da yeşil sarı akıntılar enfeksiyon oluyor ilaç yada fitil geçiriyor bol bol su için sizede geçmiş olsun 🌸
Sena00 Pamuk oda başıma geldi biliyorum onuda fitil dışarı atıyor onun için bol bol su iç diyor doktor ama sudan tiksindim ben şimdi çok fazla içemiyorum onunda etkisi çok
Pamuk Sena00 ay sizde de mi oldu pembe akintiyi görünce şok geçirmiştim açık pembe hep diğer fitili kullanmaya korktum
Sena00 Pamuk turuncu akıntı diyorsaniz evet oldu bende ama pembe falan olmadi canım öyle biseyin varsa doktora söylemelisin
aysun01_ iremuziii aynı durum bende de var ne yapsam geçmedi ilaç kullandım geri tekrarlıyor çözümü olan varsa banada fikir verebilir.
1busra-5 aysun01_ malesf gecmiyor cnm benim 31 haftalık hamileyim sürekli tekrarliyor ve konuştuğum herkes de durum aynı 🙏 hayırlısı ile dogurusun insalah ilaçlarını ihmal etme
1busra-5 iremuziii enfeksiyondur Bi doktora gozuk enfeksiyon zararlı cnm ilerlemesin 🥰 inşallah sağlıklı Bi şekilde kucağına alirsin 🦋🙏 alırız