rncst busranur_19 inan bende anlam veremedim ama dediği tairihi de beklemiyorum salı gnü gidicem 35+6 oluyorm
Sevimefealp busranur_19 36 haftalığım bende 2 gündür kasıklarımda kemikler ayrılıyor gibi oluyor 3. Gebeliğim bu daha öncekilerde hatırlamıyorum böyle bi ağrı
Nesebasol busranur_19 37 haftalıkta bana sezaryen için gün verildi 39+2 de olacak inşallah.Sizde de bir sorun yoksa demek ki onun için vermemiştir siz yine de 2 hafta beklemeyin haftaya tekrar gidin.çünkü son haftalar da her hafta gitmek gerekiyor.
rncst busranur_19 beklemeyin aynen özele mi gidiyosunuz devlete mi bilmiyorum ama son haftalarda her hafta gitsek bile içimz rahat etmez gbi 🙈
busranur_19 rncst Özele gidiyorum sürekli gidesim var bu haftalarda yüzüde netleştikçe artık özlüyorum görmeyince 😍😝
arastiricianne busranur_19 35 haftalık oldum 2cm açılmam olmasına rağmen 2 hafta sonra gel dedi bi sıkıntı olsa daha erken çağırır zaten normal doğum ise zaten gün vermezler ki 40a 41 e kadar
arastiricianne busranur_19 vajina ultrason ile rahim agzı kısalığıma baktı kısalma olduğu için elle muayene etti 2cm açılma var dedi
busranur_19 rncst Paket almadım ama sanırım muamelen ilk 10 gün olasıya kadar gidince ücret almıyorlar sanırım