Kubravci Tam suan eve geldim, hastanedeydim hafif kanamam vardı ultrasonla baktılar birşey yok falan kanama görünmüyor dediler. kalp atışını dinledik, Progestan kullanmıştım daha önce, yine kullanayım mı dedim çok yoksa kullanma dedi doktor. azdı sabah çamaşırıma bulaşmıştı peçeteye gelmişti şimdi lavaboya girdim çok afedersiniz günlük ped takmıştım bu sabahtan daha çok koyu kahvemsi renkte kanama gördüm ya acaba Progestan içsem mi ben anlamadım ya 😥
mucizemizibekliyoruzz Kubravci o kadar karmaşık yazmışsınız ki zor düzeltebildim postunuzu. Bi kontrol edin yanlışlık yok anlattıklarınızda değil mi?
Kubravci mucizemizibekliyoruzz anın heyecanıyla öyle anlattım. Yanlışlık yok . Neden sürekli düzeltiliyor ki sonuçta benim açtığım post özel yani değişik sitenin bu huyunu anlamadım neyse saolun
mucizemizibekliyoruzz Kubravci zaten normalde postunuz onaylanmadan görüntülenemezdi çünkü onaylanmayacak argo kelime kullanmıştınız. O kelimeyi silerek postunuzu açtım. Bu durumdan dolayı postlarınıza cevap almakta zorlanıyorsunuz bence.
Kubravci mucizemizibekliyoruzz daha önce kullanmadım argo da buna denk geldi diğer postlarımda da almam gereken cevapları alabiliyorum bana yetiyor