Yagmurben 4+3 gebeyim. Günlük işleri bu zamanlarda gayet yapıyor muydunuz ? Herkes dikkatlı ol dedikçe kendimi çok kasmaya başladım birşey oluvercek gibi hissediyorum artık.
Cayvarmiya Yagmurben hemşireyim yoğun bakım hemşiresi. 7. Aya kadar 100 er kiloluk hasta indirip kaldırdım yıkadım temizledim… ev işlerimi de yaptım hala yapıyorum .ama herkes için her gebelik aynı değil doktorunun dediği talimatlara uy canım
Lunaaa92 Yagmurben kendimi aşırı aşırı hırpalamadan yaptım, mesela çok aşırı yükseğe uzanıp koltuk masa çekmeden tüm işlerimi gördüm şuan 37. Haftadayım son 1-2 haftadır sadece süpürüp silebiliyorum aşırı ağırlaştım
Hacerunl Yagmurben bünyeden bünyede değişir bence benim doktorum günlük hayatına devam et demişti ben yine ilk 3 ay ne olur ne olmaz diye fazla birşey yapmamıştım (ilk gebeliğim düşük olmuştu) daha sonra baktım herşey yolunda bende her işimi önceki gibi yapmaya devam ettim birşey de olmadı çok şükür şuan 37+3 üz💙
mylittlebabym 4+3 te hamile olduğumu bile bilmiyordum. Günlük işler doğurduğun güne kadar gayette yapılır. Riskli-kanamalı gebelik değilse tabiki. Hatta ne kadar hareketli-aktif hamilelik o kadar sağlıklı bir süreç demektir.
EymeninAnnesi__ Yagmurben ben o haftalardayken günlük sil süpürümü yapıyodum ama dinlene dinlene kendimi çok yormadan dip bucak iste gardolabi vestiyer bazalarin alti vs. Onlari 12. Haftaya kadar yapmadım yerleşme asamasında diye hic te kafaya takma işi batsın yapma biraz ye ic keyfine bak
Happycatt Canım ben ailemden uzağım o yüzden her işimi kendim yaptım kanamam oldu yine kalktım ev işi yaptım 🤦♀️
Tugcecv Yagmurben ilk 2 bebekte üstlerine titredim yerimden kalkmadim 2si de düştü. Bu 3. Hamileliğim taklalar attım denizde her işimi yaptım koltuk çektim temizlik yaptım ama düşmedi. Olacağı varsa bir şeyin bebek sağlıksızsa pamuklara sarsan da düşer sağlıklıysa eğer ev işi vs yapmakla hic bi sey olmaz
Yagmurben Tugcecv haklısınız. İçimi rahatlattınız. Bence de aslında ne kadar korkarsan o kadar başına geliyor insanın bende rahat olmak için gayret edeceğim ☺️
Yeniiianneee Riskin olmadığı sürece ve ağır kaldırmadıgın sürece inşallah bişey olmaz canım 12. Haftaya kadar yavaş yavaş kendini yormadan yap bide arkadaşların da dediği gibi her gebelik her bebek ve her rahim yapısı farklı bu yüzden doktorunu dinle en çok
Yagmurben Yeniiianneee daha doktora gitmedim kan değerlerim yeni yeni artıyor :) doktora gidince danışacağım ☺️