kubrasena Kızlar merhabaaa 🙋 yarın tam 12 haftalık oluyoruz inşallah.. Sizler cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz ? Dr. Randevum 4. Aya debk gelecek yeni kontrol olduk tahmin etmedi devlette 3.5 aylıkken ozelle gitsem erken mi olur bilemedim?
3kuzuAnnesiyim kubrasena 1. Kızımı 15 haftanın ıcınde 2. Sını 20 haftada . 3. De 19 olduk bıgun hala bilmiyorum
Yaprakkkk Ben kizimi 18 haftalikken öğrendim. Oğlumu 12 haftalikken öğrendim. Erkek bebekler ya daha erken gösteriyor ya da daha belirgin olduğu için doktor hemen cinsiyet tahmini yapabiliyor :)
Minis122 kubrasena 11+5 haftalik tahminde bulundu doktor 15+2 hafyada net. Gorduk bacak aramizi pipimizi 🥰😊
Bugriiissss Haftada kız dedi özel doktor çok şaşırdım çok erken diye hiç inanmadım . 17 de tekrar gittiğimde kız demiştiniz diye sordum öyle dediysem öyledir dedi baktı evet kız dedi. Zaten 13 haftalıkken kesin kız sen isim düşünmeye başla şimdiden demişti
mucizem40_ Bugriiissss benim de 13 haftalıkken kıza benziyor dedi 16+5 ken gittim başka bir dr oda %90 koz dedi 2 hafta sonra gel net söylerim dedi değişirmi bilemedim bu arada devlet hastanesine gidiyorum ama dr çok iyiymiş gidenler çok memnunmuş tavsiye ettiler banada 😊😊
kubrasena Ben henüz tahmin alamadım o yüzden kararsız kaldım özele 3.5 ayda gidip gitmemek konusunda 4. Ayı bekle diyor çevrem ama ilk bebis olunca insan dayanamıyor 😍