Citlembikannesi Merhaba annelerim. Bugun erken dogum riskime karsi ciger gelistirici igne oldum. Benimle ayni durumda olanlar var midir acaba 😔 igneden kac gun sonra doguma aliyorlar
pamukprensesss Citlembikannesi benimde rahim ağzı kısalığı başladığı için yapılacaktı ama erteledi doktor. Bu iğneyi erken vurmanın bir anlamı yok sancın çıkar veya kısalma artarsa vururuz dediler 34 haftalık olduk bakalım ne zamana kadar giderse
Serklajligebelik Citlembikannesi kaçıncı haftadasınız , riskli bir durum car mı ? Serklaj ya da kasılma sancı gibi . Neden yapılıyor yani şu aşamada
HappyMom1234 Citlembikannesi 31 haftalıkken nst de sancı çıkması sebebiyle ciğer geliştirici olmuştum. 37+2de sezaryen doğurdum. 3kg bebeğim yanımda gayette sağlıklı şu anda 🌸❤️
Serifehaydar Citlembikannesi erken doğum riski olan gecelere vuruluyor. Bana da vurulmuştu 27. Haftada. 32. Haftada dogum yaptim bebegim kuvezde kaldi. Allah im sağlıkla kucağınıza almayı nasip resim qma vuruldu diye korkmayın nasip ne zamansa bebis o zaman gelir.
Dygsnkgl Kaç haftalıksınız 34 haftalıkken oldum iğne serum hap o sekilde 4 hafta dayandım sancılarımdan dolayı 38 de dr ile birlikte doğuma karar verdik
Nurbade Citlembikannesi farklı bi durum yoksa kan sulandırıcı neden başlanmadı mı :/ Rabbim şifa versin İnşAllah vaktinde gelir 🙏🏻🙏🏻
Serifehaydar Citlembikannesi bizim 12 gün kalmıştı. O ciger gelistirici iğnenin cok faydasını gördük. O haftada doğan bebekler genelde 1 ay kalıyordu ama cok sukur 12 gunde aldik bebegimizi
AyFa1608 Citlembikannesi benimde erken doğum riskim var canım. Bende dün 2 doz oldum. 15 gün sonra 2 doz daha olcam. Ama doktorum 36-37 de bekle doğumunu dedi. Şu an 29+2 yim. İnşallah zamanını bekler kuzular.
AyFa1608 Citlembikannesi seninki ne kadar canım kilosu ? Bide aspirin kullanıyor musun onun çok faydası oluyor kan akımına
arastiricianne Citlembikannesi 34 haftalıkken 2 doz ciger geliştirici iğne oldum 3 gün yattım hastanede rahim ağzı kısalığı ve sancımda çıktı şuan 35 olduk evde beklemedeyiz enfeksiyon riskime karşı eve çıkarıldım
Faty_88_1988_ Citlembikannesi kaçıncı haftada kesecek kan sulandırıcıyı bende coraspirin oksapar kullanıyorum rabbim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Serifehaydar Citlembikannesi kotu düşünme arkadaşım bebeginle konus zamanında gelmesini soyle. İnan düşüncelerin cok etkisi var kendini huzursuz etme moralini yüksek tut benim sana verebileceğim tek tavsiye..