Anneadayisi Yenidoğan bebeğinizin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkıyorsunuz arkadaşlar ? Marka önerir misiniz. Birde bebek şampuanı ne kullanıyorsunuz 😊
Tugcecv Anneadayisi dalinle yıkadım ben her şeyi. Alerji yapar mi yapmaz mi bilemem şimdiden. Dalin tercih ettim
Cayvarmiya Anneadayisi mühendisinoğlu - prema ve onun anneliği bu iki sayfaya bakabilirsin içerikleri ile birlikte paylaşım yapıyorlar
Bizantion Ben cok pahali olanlari almadim acikcası alıstırmak istemedim uni baby aldim deterjanini sampuanda uni baby 😅 yani daha iyisini alırdım ama bütce maalesef
Anneadayisi Bizantion yakın arkadaşımda uni baby aldı çokta memnun. Yumuşatıcı kullanıyor musunuz bir zararı var mıdır acaba
Tugcecv Anneadayisi ilk kıyafetlerine yumuşatıcı kullanma dediler bana en azından 40 çıkana kadar kokuları yoğun bebeğe zarar verebilir dediler
Cayvarmiya Ben şampuan indirimde ve içeriği temiz olduğu için unibaby, deterjan duru granül, pişik kremi losyon baby me aldım… hem içerikleri yemiz hem fiyatları uygun. Ama maddiyatı düşünmeyecek olsaydım green clean kullandırdım
Ela07 Siveno kullandım deterjan doğal içerikli favorileyin bence sık sık indirime girince stok yaparsınız. Şampuan mustela. Şampuanı kullanmadım ama sivenodan gayet memnunum.
Bizantion Ben uni baby deterjani ve yumusatici aldim yeni her seyini yıkadim normal yumusaticilar gibi degil cok hafif hatta koku cok az bir de makinama zarar vermiyor granül degil yani sabun olanlar bozuyormus aklinizda olsun
Bizantion Sabun oldugu icin zamanla bozuyor makinayı makina kullanimina uygun diyorlar ama bozulanlar var sonucta rendelenmis sabun yani
Duyguucnr Anneadayisi kıyafetlerini grean clean ile yıkıyorum şampuanımız sebamed oğlum 22 günlük gayet memnunuz
m_k34 Ben ikisini de siveno aldım çamaşırları yıkadım iyiydi şampuanı henüz kullanmadık bebiş gelince deneyimleyecegim.
Momdiary Ben bir hemşireyi takip ediyorum içerik olarak çok bilinen markalar aslında iyi değil. Babys green ya da diğer organik markalara yönelmek istiyorum. Alacagınız ürünün içeriğini mutlaka kontrol etmelisiniz