DilekAkkayaYksel Gebelikte kullanan oldu mu bunu kizlar doktor kullan dedi prospektuse baktim gebeler icin onerilmez yaziyo
Glhmry DilekAkkayaYksel ben kullandım ve halada kullanıyorum çok şükür bir sıkıntımız olmadı 35+4 haftalığım
guluzarozgenc DilekAkkayaYksel 2 fitil var icinde doktorum kullan digerini 3 gun sonra kullan dedi bugun 2. Sini kullandim
Slha DilekAkkayaYksel kullandm gecen hafta uc gun arayla kullandm sumuksu akintumu norml beyaz su gbi akintiya cevirdi anlayamadm doktora soledim de baska yazdi smdide icinde 12 tane var
DilekAkkayaYksel smrylcn88 hayir daha once bide zalain kullanmistim o iyi gelmisti onu alicam simdi doktorun dedigini sonra alirim belki
melisamother Ben gebeliğin basınfan beri ara ara kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmaz 2 tane tablet var 3 er gün ara ile 2. Fitili kullanıyorsun. akşamları yatmadan . Ben hala mücadele ediyorum akıntım devam ediyor geçmiş değil
DilekAkkayaYksel melisamother gecmiyoda hicbi sekilde dogumdan sonra da devam eder vucut direnci bagisiklik dusuyo cunku uykusuzluk yorgunlukla diyo doktor
smrylcn88 DilekAkkayaYksel reçetesinde de özellikle belirtiliyor.Gebelerde kullanıma uygundur diye.Tek kullanımlık ve etkili bilginize
Emrevildan Banada doktorum bugün yaZdı bu fitilden yanında bide ornisid fort antibiyotik verdi bende bebeğe zararı olurmu diye tereddüt ettim ama kötü bişey olsa yazmaz diye düşünüyorum 37 haftalık gebeyim bu arada
DilekAkkayaYksel Emrevildan ornisid fort hamilelikte once esimle birlikte kullanmistim ben cok iyi ilac kesiyo hemen
guluzarozgenc 37+2yim bana da yazdi 2. Fitilini bugun kullanacagim. Ozellikle sordum kullanabilirsin kullanabileceklerini yaziyorum zaten dedi.
Emrevildan DilekAkkayaYksel ornisid fort için biraz tereddüt ettim bebeğe zararı olurmu diye o yüzden içemedim daha 🙄
guluzarozgenc DilekAkkayaYksel benim akintidan ziyade kasinti vardi yani afedersin ama sanki ic kismi kasimaktan parcalayacak gibi oluyordum beyaz beyaz akintim da oluyordu