nur34_ Cinarrgamze bn mesela internttn youtube videolarndan cevremden fln alinmasi gereknlri fln soruyrdm sonra liste yptm o sekil kafa karisikligi yasamdm
Cinarrgamze Cigerekacankedituyu ne kadar çok marka var böyle herkesten farkli bişey duyuyorum bunada bakayım ben çok teşekkürler birde genelde green clean markasını görüyorum bununla ilgili bir bilginiz var mı nasıl
Cigerekacankedituyu Cinarrgamze bu deterjanın leke çıkarma özelliği yok. Ben özel olarak bakmıyordum açıkçası. Trendyolda flash indirime girmişti alayım dedim. Oradan yorumlarına bakabilirsiniz isterseniz.
Mommm03 Cinarrgamze bence trendyoldan birşey almayın ben temizlik malzemesi aldım aldığıma pişman oldum o yüzden çocuğun deterjanini hep ebebektwn alıyorum bence birşey olmaz ilk gebeligimde erken almstm bozulmamsti hata ydek bile aldım
Cinarrgamze Mommm03 aslında görerek almak en iyisi dediğiniz gibi ama e bebekte her marka yok sanırım green clean öneriliyor genelde bu markadan alıcam ama e bebekte göremedim sanki
Cinarrgamze nur34_ aynen bende instagramda önerilenleri kaydettim ama her şeyi kaydetmişim sanırım kayboluyor insan onca şeyin içinde eleme yapmak lazım
Mommm03 Cinarrgamze o marka var mi bilmiyorum bn hep uni baby aldığım için baska markalara bakmdm ama yinede siz bilirsinz
Elaa_gozz Cinarrgamze 28. Haftamda aldım 34 35 de falan kullandım canım alırken tarihine bakarsan sorun olmaz
CaglaArtul nur34_  Biz bu tarz bir oda almıştık fiyatı piyasadakilere göre uygun dolabı ve kitaplığı da var elbet o yüzden fikir verebilirim demiştim☺️🌸anne yanı beşiğim var benimde dolayısıyla beşikli bi oda yerine ileriye dönük çocuk genç odası yapmak istedim bende baza sevmediğim için yatağı karyola tipi aldım
kuzeymomsss Cinarrgamze yok yok hiç birşey olmaz. Bende hep indirimden almıştım, mesela bu indirimde 5er tane alıp stok yaptım. Hatta imkanın varsa fazla al fiyatlar sürekli artıyor
Cinarrgamze kuzeymomsss evet maalesef gün geçtikçe pahalanıyor mantıklı aslında alıp stok yapmak indirime girerse alırım artık zaten 30 ada az kaldı benim herkes 30 dan sonra almış öyle yaparım artık çok teşekkürler 🌸