bsranur123 ne Seyithan Elceoglu, ne Şahin Önen ne Ferda hepsi berbat. Kısacası mardindeki hastanelere çok kötü. Hepsi odaya 3 kişi alıyor. Mahremiyet yok. Ultrason odasında teksin ama onda da bebeğin kontrolünü yaptığı için soruları dinlemiyorlar bile.
İlk Ferdaya gittim, üslupsuz ve soğuk biri. Ultrasona eşimi almamıştı.
Sonra Şahin’e gitmiştim herkes önerdi diye. 5 haftalık sağlıklı gebeligimi bebeğin kalp atımı yok diye kürtaj yapacaktı.
Sonra Seyithan elceogluna gittim. 7. Aya kadar ettim güler yüzlü bir doktor ama siz sormadan bilgi pek vermez, kullanmaniz gereken takviyeleri söylemez. Kendiniz takip edip darlarsaniz cevap verir o da beni hiç tatmin etmiyordu. Mecburiyetten gidiyordum. özel hastanede doğuma o kadar paralar vereceksiniz ama doğuma o girmiyor. Ebe doğumu yaptıriyor. Saçmalık o.zaman niye özel hastane?
Cihanpol hakkinda da bebekleri kuveze çok aldıklarını duydum ne kadar doğru bilemem.
Ben en sonunda Mehmet Emin Ayağ’a gittim. Kesinlikle çok iyi bir doktor bilgili ve ilgili istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. Özellikle doğumu Mardin’de yapmayacaklar takip için kesinlikle ona gitmeli. Doğumu Diyarbakır Memorial’da yapıyor. Ben 2 buçuk ay önce orada doğum yaptım. Hastaneden de doktordan da çok memnundum.
Diğer hastanelere göre pahalı ama iki can sorumluluğu var. Mardin’deki hastanelerde ne yazikki verilen paranın karşılığıni ben alamadım. Devlet daha iyidir. İyi ki hamileliğimin son aylarında Mehmet Emin hoca denk gelmiş.