Dolphin16 Manolya_mom yok ya benim skoru geçemez kimse 65 el hamile kalıp 98 ile doğuma girdim 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ kötü örneğim ben😀😀 şimdi ikinci hamileliği düşünüyorum inşallah o kadar almam çünkü zaten 10 kilosu hala benimle birlikte kaldı. 74 kiloyum şimdi offf 🫤
byzahtb Dolphin16 bebeğiniz kız mı erkek mi? Yani ilk genelinizde merak ettim. Kilo alınımda kız erkek farkı baya oluyor anneye cinsiyette kız cok fazla aldırıyor erkek normzl aldırıyor erkek bebek daha cok kendisine aldırıyor diyorlar
Dolphin16 byzahtb erkekti bence bünye meselesi benim vücudum kilo almaya çok müsait şu içsem yarıyor derler aynı şey yani 🤦♀️
TuqbaArslan selinsmother bulantilar devam ediyor yazmışsınız ya . Ben de bulantı hapını 3. Gün oldu bırakalı. 2 gündür gece 11 gibi çıkarıyorum 🙈 geçecek diye bekliyorum o yüzden sordum kaç haftalık diye ama o kadar uzun sürmesin yaa🫣 kızımda bu aralar bitmisti
asilbabysmother Test çubuğunda çift çizgi görmeye başladığım an kilo almaya başladım. 29+5 11 kilo almışım. Ama ben başlarda aldım alacağımı bir duraksamaya geçtim şimdi tekrar yükseliyorum maşallah 😀 49 ile hamile kaldım 60ım
2prensesannesiiii Tiiffany 25+6 59 kiloyla başladım şuan 62 kiloyum 🙏🏻 17 haftamda 56 kiloya düşmüştüm çok aşırı kustuğum için