Kbrkaraca 28+4. 54 le hamile kaldım 64 kiloyum. Kortizon kullanıyorum ve riskli olduğu için fazla hareket edemiyorum.
E_l_i_F Nurr_22_22 bende ilk çocukta hemen gitmişti ama sonrakin de biraz da olsa kaldı şimdi 3. Yü bekliyorum 14 kilo aldım veremicem diye korkuyorum
Nurr_22_22 Sinemm111 zaten doğumdan sonra 7 kilo gitmişti 5 lt yakın su içiyorum ve emziriyorum acıktığım her an yemek yiyorum şükür gerisi de gitsin fazlasında gözüm yok 😊
Nevaninannesi Sennacakmaakk8764 ben de 55 ile hamile kaldım. Ama hiç mide bulantısı, kusma filan yaşamadım . Aksine kullandığım vitamin takviyeleri iştahımı aşırı açtı😀
Pelin52 Mahsati yaa o kadar haklısınız ki normal istiyorum ama bu yemeyle zor benim , 51 kilo ile hamile kaldım boyumda 1.73 beni görseniz aldığım kilo belli bile değil ama platese başlama kararı ve dengeli beslenme kararı aldım inşallah uygularım 😅😃🙏❤️
mucizem_03 Ozgekilic_ benim ilk gebeliğimde de aynıydı 1 hafta snra tekrar gittiğimizde kalbi durmuştu yine aynısı olur korkusu var o yüzden soruyorum bende