freuze ES_es-Es Dikişten sonra prograf, endol, dekort, progestan dex, proluton iğne, vinalac, osteocare, d vit kullandım.
freuze Eliflara Hangi doktora gidiyorsunuz şu an. Bursadasınız anladığım kadarıyla. Ben de bursa da yaşıyorum. 4.gebeliğimde sağlıkla kavuştuk yavrumuza doktorumun sayesinde. Size de tavsiye ederim. Doç. Dr. Mehmet Aral Atalay Fsm de kendi muayenehanesi var.
freuze Eliflara Hangi doktora gidiyorsunuz şu an. Bursadasınız anladığım kadarıyla. Ben de bursa da yaşıyorum. 4.gebeliğimde sağlıkla kavuştuk yavrumuza doktorumun sayesinde. Size de tavsiye ederim. Doç. Dr. Mehmet Aral Atalay Fsm de kendi muayenehanesi var.
Kahyaasena Tugce-12 ilk bebegimi 5 aylikken kaybettim bir yil sonra tekrar hamile kaldim ikizlere ikizlerin teki de düştü simdi bı tane kaldi kizim var doğmasını bekliyoruz
turkuaz_ Tugce-12 biri kalp durması diğerinin sebebini bilmediğimiz düşüklerm oldu şuan 14 haftalığız tabiki umudunu kaybetmıceksın.
2609nrgl Tugce-12 canım hiiiç umudunu kesme ben 4 kez düşük yaptım 3 ü kimyasaldı doğru vitaminler ve doktor takipleriyle çok şükür şuan hamileyim bu sefer sağlıcakla kucağıma alırım inşallah yavrumu 🥰 hiçbir sorun yoktu bizim herşeyi araştırdık sende öyle yap pes etme rabbim ol der ve olur kafana takılan herşeyin üstüne git inşallah rabbim de en güzelini nasip etsin sana
Tugce-12 2609nrgl amin canım Allah razı olsun İnşaAllah bu sefer yavrucuğun sağlıkla dünyaya gelecek 😍
freuze Hayalgokce Rahim ağzı yetmezliği. Rahim ağzı erken haftalarda açıldı, suyum geldi ve doğum gerçekleşti maalesef ikisinde de.
hayalim35 Tugce-12 eltimin kaç tane düşüğü oldu sayısını bile unuttum 3 tane sağlıklı oğlu var Allah büyük dua et