1baharrr suleeeeeeeee bir sey daha sorabilirmiyim cok rahtsz ediyorum ama daha ilk hamileligim ve bilgim yok nst gireceginiz zaman sira veya randevu aliyormusunuz bende ilk olarak 6 martta giricem
suleeeeeeeee 1baharrr estağfirullah ne rahatsızlığı nst için sıra vs almanıza gerek yok doktorunuz kendisi muayeneden sonra söylüyor nst cektir gel diye yani o an nst de biri varsa onların cıkmasını bekliyorsunuz eger bossa direk giriyorsunuz
Aybenus Atakum’da oturuyorum 👋🏻 ben Liv’den doğum paketi almıştım Sami hocaya gidiyorum çok çok memnunum iletişimi çok başarılı. Tavsiye ederim doktor arayan varsa
glhnmcglr Aybenus Merhaba. Liv de doğum paketi var miymis yok.demislerdi bana. Bilgi verebilir misiniz
BUSE1707 İlk gebeligimde kontrollere hidayet beye doğumu Erhan beyde yaptım şuan ikinci gebeligim de de kontrollere hidayet beye gidiyorum
Aybenus glhnmcglr 25bine aldım paketi. 10 muayene, detaylı ultrason hariç bütün testler, doğum ve o gece konaklama dahil. Daha fazla ek özellikleri vardı ama önemli olarak aklımda kalanlar bunlar