Beyza5534 Aleynamesutdeveci erkeklerde çok daha erken tahmınde bulunuyorlar. 🙂 ben kendımı doktora gitmeye gerek bıle duymadım cinsiyet için mesela hep erkek olucak bılıyorum demiştim öylede oldu 🙂
Sevimefealp Ipek_2017 akşam 9 dan sonra refakatçi hariç kimseyi almıyolar canm hele çocuk hiç almıyolar akşam
Aleynamesutdeveci Beyza5534 benim oğlum çabuk gösterdi kendini bu da çok hareketli bende dedim ki doktora benim oğlum erken gösterdi cinsiyetini görebiliyormusunuz dedim gülerek yok daha dedi 😂
elifozge Beyza5534 önce biri erkek dediler sonra emin değili diye bir sürecimiz oldu en son detaylı ultrasonda ikisinin de kız olduğu kesinleşti :) hayırlısı bakalım:) sizin belli mi kaçınca haftadasınız?
Beyza5534 elifozge erkek 19+2 değişmez bu saatten sonra heralde 🙂 hep erkek hıssettım hiç kız doğmadı içime 🙂
Beyza5534 Aleynamesutdeveci şuan siz hareketlerini hissediyormusunuz gerçekten benım şuan 19+2 18 de hissettım ara sıra pıt pıt dokunuyor çok da hareketlı denmez
Aleynamesutdeveci Beyza5534 yokkkk canım benim 😅😅💕1 tane oğlum var 5 yaşında ve çok hareketliydi ultrasonda bile bu hamileliğimdeki bebeğimde çok hareketli o yüzden erkek diye düşünüyorum bende bakalım kısmet
elifozge Beyza5534 içinize doğduğu gibi olur inşallah :) değişmez sanırım o vakitten sonra benimki 20. haftada netleşti 🙈 sağlıkla doğsunlar da kız erkek hiç önemli değil 😉
Aleynamesutdeveci Beyza5534 aynen bakalım cnm hayırlısı nedicek acaba bizim içimize oğlan doğuyor bide ben doktora benim oğlum da çok hareketliydi acaba oğlan mı dedim oda güldü biran acaba dedik 😂🙏🏻💕
61lazkizi61 Aleynamesutdeveci devlet hastanesinde bayan doktor yok diye hic gitmedim özel çok.pahali kararsızım bende acaba gitsem mi devlette bir doktora diye düşünüyorum 🫣