berceste5155 Aleynamesutdeveci ben 5 ay önce doğum yaptım canım medibafrada yegane hanım vardı ona gidiyordum devlette de hidayet beye gittim doğumu devlet hastanesinde yaptım.
berceste5155 Aleynamesutdeveci bir arkadaşım sefa beye gidiyordu memnundu doktorundan genel olarak devlet hastanesinde ki doktorların hepsi iyi galiba benim çevremde ki hastaları hep memnun
berceste5155 Aleynamesutdeveci yaa neden ki benim kızım 22.haftaya kadar göstermedi ne devlet hastanesinde ne de özel de 😂
Aleynamesutdeveci berceste5155 benim bi kızım bi oğlum var dedim oğlum erken gösterdi dedim sırıttı ultrasona bakadur ben oğlan olduğunu düşündüğüm İçin söyledim oda güldü çünkü sırf tatlı yiyorum 💕
berceste5155 Aleynamesutdeveci bu kadar erken belli olduysa büyük bir ihtimal erkektir. Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
suleeeeeeeee 1baharrr devlete gidiyorum 1 oglum var 5 yasında ondan ayrı kalamam dogum zamanı o da benimle olmak ister o yüzden en yakın devlet suan bize
Aleynamesutdeveci berceste5155 benim kızda oğlanda erken gösterdi ama bu bafradaki doktor söylemedi ben oğlum erkenden gösterdi dedim suratıma güldü 😞😞 söylese bi yerleri eksilcek sanki 😂😂
Ipek_2017 suleeeeeeeee benim de 5 ysşında oğlum var . Hastanede yanımızda kalmadına izin verirler mi devlette. Merak ediyorum. Şimdiden sıkıntısı sardı beni . Ayrı durmuyor benden. 😔
suleeeeeeeee Ipek_2017 buna izin verceklerini sanmıyorum ama sık sık gelip gidicekler artık baskaa türlü kabul etmezler 😔
Sevimefealp Ipek_2017 akşam 9 dan sonra refakatçi hariç kimseyi almıyolar canm hele çocuk hiç almıyolar akşam