Yasminkrc Ne yesem eksik kalıyor gibi hissediyorum sizler neler yiyorsunuz bebiş kilo alsın diye. 28 hafta 3 günlüğüm 27. Haftada kilomuz 948 gr di doktor haftasiyla uyumlu dedi. Sizin bebisler kac kilo 💜
Busraaa22 Yasminkrc benim 29 haftayken 1265′ti normal bence armut çerez vs yiyorum yumurta çok yiyemiyorum ama yumurta kilo aldırıyormuş
selinsmother Yasminkrc kusmalarım devam ettiği için belli yemek düzenim yok malesef neyi kusmazsam onu yiyorum 🥲27+2 1400gr
Bebeginehasret Yasminkrc 32+2 de gittim 2.200 gr dedi canm her sabah tereyagli ekmk 1 yada 2 yumurta mutlaka yemege calisiyorum bal recel gün aşiri yiyorum genelde hergun 2 bardak süt iciyorum
Yasminkrc Busraaa22 ben her sabah 2 yumurta yiyorum normalde hic sevmem ama mecbur yiyorum dogumdan sonra uzun bir süre yumurta görmek istemiyorum 🤭 bir de hergun muz yiyorum
Yasminkrc semanureliz masallah bebise sağlıkla dogar insallah ♥️ bende yumurta muz kuruyemis ve pekmek yiyorum hergun
Tugce1506 @Yasminkrc biz 28+6 olduk bugün en son 28+1 de gittiğimde 1437 gram bizim fazla tabi bn çok kaşar peynir tereyağlı yumurta ceviz muz yedim bunlar direkt bebeğe gidiyor 😀
Yasminkrc Bebeginehasret hazır sut mu iciyorsunuz inek sütü mu ben de her sabah yumurta yiyorum pekmez kuru yenis tuketiyorum mommyily
bebeklerimveben_ Yasminkrc süt iç ekstra hiç bişey yemiyorum ama sütün bebeğe çpk fazla kilo aldırdığını biliyorum ve sindirim sistemi de çalışıyor
btllsk Yasminkrc 27+1 kilomuz 1100gr her gün bir yumurta yoğurt yada ballı süt ,ceviz ,kaşar peyniri ,fındık ezmesi bunları her gün tüketiyorum doktorumda kilosu gayet iyi dedi 🙂
Bebeginehasret Yasminkrc doktorum guvendigim biyer olmadigi surece acık sut almamami soyledi hastaliklardn dolayi o yuzden paketli süt iciyorum canm bazen balli süt yaparak iciyorum
Tiiffany Yasminkrc Kaşar peynir ve muz bebeğe cok iyi aldırıyor. İlaveten muz ceviz badem fındık bunlarda kg aldırıyor. Her gün muhakak en az 2 yumurta yenmeli. İlk gebeliğimde bilmiyordum 3100 dogdu ama 2.gebeliğimde iyice arastırdım 4 kg dogdu sezeryan olmasaydı doktor dahada kg alır demişti. Şimdi 3.gebeyim şimdi 24 haftalık sayılırım 795 gr