Birsenvergili Kendine hiç inanamadım kimse inanamadı ben cılız birisiyim 😂😂 48 ile kaldım geçen kıyafet alacaktım pantolon 42 bile olmadı 44 oldu diyebilirim şaka gibi
Denizbetul Birsenvergili hamileligimin 4. Ayında 40 beden hamile pantalonu almıştım şuan son aydayım halâ aynı pantalonu giyiyorum tabi alırken biraz bol olmuştu
Cansuercan Birsenvergili 38 beden hamile pantolonm oluyor ustlerimde hep bol giymeyi severdim m bedenler ama oluyolar 😂 sadece ic camasirlarim sıkıntı vallahi
Balkiz Birsenvergili hamile pantolonu mu denediniz normal pantolon mu? Ben 7 aylık hamileyim 36 beden hamile pantolonu giyiyorum hala
JeyranAhadova Son ayda 42/44 beden olurum)) Hamile kalmadan once 36tıydım) Shimdi kuzenimin dugunune elbise alıcam, yuxarıdan halen 36 geliyor 😅😅 yarıdan yok yarıdan 40 gider 😅😅 Shimdi 40 alıb)) yukarsin terziye yaptırcaz))) Pantolan M giyiyorum. Karıshık bende 😅😅😅
Birsenvergili Normal pantolonda 44 beden hamile pamtolonunda da kalça ve göbiş oldu tek bende birde ayaklar hafif şişti