Dark658 Allah kısmet ederse en kısa zamanda doğum yapıcam. Çevremdekiler sütün çok olursa sık sağman gerekebilir diyorlar.Biberona alışmasın diye de almamıştım bu yüzden kararsız kaldım
2022bebeki Dark658 Bence şartlara göre hareket edilmeli. Her ikisini de doğum öncesi almadım. Kuvezde kaldi bebeğim o yüzden pompaya ihtiyaç oldu. Sariliktan dolayı mama takviyesi yapmak zorunda kaldım biberon aldım. Yani akışa göre hareket edilebilir 🤗
Kubukargl Dark658 biberon göreceli bi durum ama pompa şart oluyo çok bebek ilk zamanlar küçük olduğundan göğüsteki sütü tam boşaltamıyo ağrı sızı çekmemek için sağmanız gerekir bana manuel yeterli olmuştu
Gamzeizmir35 Benim de ilk doğumum olacak nasipse ama çevremin önerisiyle lansinoh un manuel pompasını aldım. Ekstra biberon almadım . İçinden çıktı çünkü. Hastane çantasına koymayı düşünüyorum. Süt gelmeme durumunda vs. Yardımcı oluyor dediler
Bmsbl Benimde ilk doğumum olacak biberon ve emzik kullanımına karşıyım ama her ihtimale karşı bir tane aldım. Göğüs pompası da manuel olarak aldım şimdilik ihtiyaç olursa elektrikli temin etmeyi düşünüyorum.