Nazlican46 ? 🥺 13 saat oldu suni takili sancı az cikiyo düzensiz bide açılma da 1 cm ( sıcak duşa giriyorum,pilates topunda zipliyorum, Meryem Ana otunu kullandım, yürüyüş yaptım)
Kukulikukuli12 Nazlican46 benımde öyleydi 19 saat hiç bişey hissetmeden yattım. Sonra yarım su bardağı suyum geldi 4 cm acıklık olmus sancılar başladı 3 saatte dogurdum. Meryem Ana otunu asıl dogum sancıları gelince yapacaksınız suan hiç bir etkisi yok. 😟 Yatagın kenarından tutunup bacakları açın oturun kalkın squat gibi. Birde bacaklar acık çömelip 3-4 saniye öyle kalın. Wc yapar gibi. Acılma ya cok etkisi oluyor. Allah sağlıkla bir avaz da kurtarsın 😇
2022bebeki Nazlican46 Koridorda bol bol yürüyün bacaklarınızın biri önde diğeri arkada olacak şekilde aça aça. Duvardan tutup comelin, comeldiginiz yerde kalın bir 5 sn esneyin tekrar devam edin. Pilates topunda dairesel hareketler çizin sanci anında zıplayin. Emeklerinizi boşa çıkarmasin rabbim
2022bebeki Nazlican46 Acilmaniz ilerlemedigi icin riske atmsk istememişlerdr. Sağlıcakla kavuşun inşallah
2022bebeki Nazlican46 Haklısınız insanin canı sıkılır ama siz elinizden geleni yaptınız bundan sonraki sizin için rabbimin nasinizde hayırli kıldığıdir emin olun. Şimdiden gözünüz aydın 🌺