Kızlar 5.haftadan beri progestan 200 mg kullanıyorum ilk başlarda iğnesini de kullandım o zamanlar bel ağrım falan yoktu son 2 gündür belimde bir ağrı var 2 gün üst üste hem kendi doktoruma hem baika doktora gittim kanama alanı git gide azalırken yine büyümüş neredeyse kese kadar dediler. Ama sorun şu ki kan gelmiyor alttan. Lekelenme de bazen çok nadir hafif sütlü kahve şeklinde oluyor. Sonrasında yine beyaz ya da şeffaf. Her hafta kontrole gidiyorum bebek sağlıklı gelişiyor kese kalp atışı her şey düzenli ilerlemekte. Ama bu bel ağrısı beni yerle bir etti 2 gündür hem psikolojim bozuldu hem de korkuyorum sağlıklı da olsa risk altındayım şuanda. Sürekli yatıyorum 3 gün önce biraz yürüdüm dışarı çıktım yoruldum diye mi böyle oldu bilmiyorum o günden beri yatıyorum ondan öncesinde de yatıyordum zaten. Bel ağrım acaba kanama alanı mı ağrı yapıyor yoksa 8 ve 9. Haftanın belirgin özellikleri arasında bel ağrısı yazıyor her yerde yoksa ondan mı anlayamıyorum. Kan ve idrar da verdim bugün idrar sonucum çıkmış onda da bir şey yok. Çok korkuyorum ne olur bir şey söyleyin başına gelen var mı böyle kanama alanı var kanama yok bel ağrısı çeken?