teacherozlem Bebeğim 2 ay 24 günlük ve az önce ateşi çıktı 38e kadar baya böyle baygın gibiydi bir çay kaşığı calpol verdim üstüne kısa kollu zıbın giydirdim bir de ince bir patikli don şu an kafadan ölçüyorum 37 çıkıyor sizce nasıl giydireyim bu durumu yaşayan var mı? Bana yoğun bakımdan çıkarken çok dikkat et hasta olursa yine yoğun bakıma girer dedi hemşireler hatta Allah korusun entübe olur dediler çok korkuyorum
uraz_ve_annesi- teacherozlem ellerini ayaklarını sıcak vucudunu soğuk tut ateşi düşmezse acile götürün hemen çünkü genelde ateş enfeksiyondan dolayı çıkar
teacherozlem uraz_ve_annesi- elleri soğuk ama ayağına patikli don giydirdim ekstra bir şey giydirmedim ateşi şu an 36,9 37 sabah olsun hemen götüreceğim allahın izni ile çok sağ olun
melekarya Benimde 50 günlük bebeğim var geçen gaz sancılarından hastaneye götürdüm doktorumuz acile götürmemeye çalış demişti küçük enfeksiyon kapar demişti ki benimki miadında doğdu sizin daha çok dikkat etmeniz lazım gitsende kalabalığa girmemeye çalış toplu taşıma kullanma çok geçmiş olsun 💐
Mucizemol1 37 ise korkma ayakaklari acik olmasin iyi yapmissin 37,5 ustu ates sayilir 38,5 yüksek ates eger 1 saate filan dusmezse calpolle ilik bi dus aldir ne sicak ne soguk olsun su gecmis olsun