mucizem___ Ftsyldrm Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah ama nasıl yani gazlı bez zarar da mı vermemiş
Minik1Civciv Ftsyldrm yaaa canım benim çok sevindim valla sende benim gibi sabırsızmışsın 😂ben 7gün kala 3.73 ile öğrendim 2 gün sonra 26 olmuştu. Şu an 6 haftalık olduk. Sizin ne kadarlık şu an. Üç kaybım var benim öncesinde. Sizin ilk gebelik mi. Herşey gönlümüzce olsun inşallah 🤲🏼 hayırla sağlıkla gelsin bebişler 🌸💗🤲🏼
Ftsyldrm Minik1Civciv amin saolsun sizde sağlıcakla kucağınıza alın benim 4 haftalık daha teyzesi 🥰 nokta kadar
AdinsMom Ftsyldrm tabii ki şikayetçi olucaksınız yani bu soru mı gerçekten sorumsuz insanlar acile gidin ve epikriz raporu alın
Mutluemos Ftsyldrm vallahi çok sevindim hiç anlatamam içim kıpır kıpır oldu Allahım bu güzel sevinci bekleyen herkese nasip etsin inşaAllah inanıyorum siz çok iyi bir aile olacaksınız Rabbim sizin evladınızı bağışlasın içimde var olan hisleri dökmeye kelime yetmez ❣️🧸
Ftsyldrm Mutluemos ALLAH razı olsun sizden ve sizin gibi güzel düşünen merhametli insanlardan iyiki varsınız 🌺❤️🥰❤️😍
Elizo Ftsyldrm Sezeryan olmustum Arafat bi kac grün geçmiştı , yatağım yüksek biraz tam yatağıma çıkarken içimden bişey aktı dedim bı baktımki gazlı bez 🤦🏻♀️hayatımın şokuydu , ama hıc şikayet etmek aklıma geldi 2 yıl önce
Ftsyldrm Elizo ya bende çok lok olmuştum ama şikayetçi olmucam ben bunda bir hayr olduğunu düşünüyorum yoksa neden doktor bilerek benim kötülüğümü istesin tanımayız etmeyiz birbirimizi ben inanıyorum ki RABBİMİN mucizesi çokkk dolu şükürler olsun ona