Bebegim daha 25 günlükk. Dün hastaneye rutin kontrole götürdüm. Gazımız da var hem gaz ilacı yazdırırım dedim nerden gittimm. Neyse guatır ve idrar tahlilide yapıldı beklemedim hastanede sonucu eve geldim. Yarın saat 1 saat sonra saglık ocagından aradılar. Merhaba yasemin biraz önce bebegin sonucları geldi kızamık vakası olarak işlenmiş bulasma yeri hastane olarak dediğinde basımdan asagıya kaynar sular döküldü. Bu ne demek dedim ilk defa basımıza geldi hastaneyi arayıp bilgi alır mıısn dediler. Aradım doktorla görüştüm tahlil sonuclarınızda sıkıntı yok fakat sizle aynı zamanda muayene olan bir kızamık hastası cocukla aynı alanda muayene oldugunuz için risk altındasınız demesinler mi beynimden aşagıya kaynar sukar döküldü. Eve geldiğimde tüm kıyafet battaniye herseyi degiştirmiştim. Neyse bisey olmucak dedim fakat sabah saglık örgütü ayrı saglık bakanlıgı ayrı farklı hastaneler ayrı hiç durmadan aradılar cok büyük risk altındaymısız. Kalbim agzımda atarken birde kızamık asısı önerdiler ücreti 1800 dediler isterse 18 bin olsun umrumda degil asla düsünmem yaptırırım fakat bu seferde risk alıcam bu ası 1 yas altına yapılmıyor kaldıramaz bebegim. Eve gelip aşı iatemediğim için kagıt imzalattılar. Uyumayan oğlum dünden beri cok rahat uyuyor ve gözünde kızarıklık basladı allah askına birsey olmaz deyin cok korkuyorumm. Bir insan kendi parasıyla bu kadar rezil olabilir özel bir hastane burası nasıl önlem alınmaz nasıl bu riske atılıyoruz. İçim içime sığmıyoo internette söylemek bile istemiyorum ama ölümle sonuclandıgı yazıyor 5 yas altında kafayı yemek üzereyim yardım edinn🙏🏻