Cagla96 11 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim ultrasonda doktor bebeğin iki kesenin içinde olduğunu ve suyunun fazla olduğunu söyledi. Bende endişelendim nadir olan bir şeymiş sanırım. Böyle bişey basına gelen var mı yardımcı olur musunuz
Cagla96 Nesibeee gittim canım gitmez miyim iki tane doktora gittim biri keseler zamanla birleşir dedi diğeri ben bişey görmüyorum bişey diyemem şuan dedi
Cagla96 _nihall oldum canım ama çok tatmin etmedi yinede haftaya bi daha gidicem. Keseler birleşir zamanla dedi bi doktor diğeride öyle bişry görmüyorum bişi diyemem dedi
Nesibeee Cagla96 peki kalp atışını falan duydun dimi kuzum baktımda geç dönlenme oluyormuş tekrar ki kontrolde 1 kese olarak görünürmüş diyor inşalalh öyle olur sneinde canım
Cagla96 Nesibeee kalp atışı falan iyi çok şükür umarım sorun olmaz dediğin gibi. Haftaya bi daha gittiğimde insallah öyle bişi gözükmez
Muhammedamine Cagla96 iki kese var birinde bebek var diğeri boşmu ? eğer iki ayrı kese varsa bebek nasıl iki kesede birden olabiliyor ?
Cagla96 Muhammedamine biri daha ufak diğeri daha büyük iki çember hayal et bebek ortasında duruyor . Ultrasonda belli oluyor zaten canım bende anlamadım
Balkiz Cagla96 bazen ikiz gebelikte ikinci bebek geç fark edilebiliyormuş. Postunu okuyunca aklıma direk bu geldi.
Muhammedamine Cagla96 bunun adı kesede düzensizlikdi sanırım böyle dersen arkadaşlar daha iyi cevap verebilir burda bikaç post açıldı böyle . Benim yaşamadılım bir durum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasil eyledin canım
Cagla96 Muhammedamine allah razı olsun canım bide dediğin gibi araştırayım bi. İnsallah sorun çıkmaz 💕