Zeynepx99 Merhabalar göbek bölgesinde kıllanma yaşayan var mı ? Var ise alıyor musunuz? Bana herkes alma çok çıkar baş edemezsin diyip korkutuyorlar ama artık gözüme çok batmaya başladı sizce ne yapmak gerekiyor ?
Senaykork Zeynepx99 benimde hamilelikte oldu normalde yoktu ama aldıktan sonra çok fazlalasan gördüm, hormonlardan dolayı öyle, doğumdan sonra dokuluyo
ArvenMom Zeynepx99 ben göbeğimde çıkanları alıyorum hiçte çok çıkmadı sorun olmadı ağdayla alıyorum karnımı
Zeynepx99 Allahvargamyok inşallah dökülür ya bende çok ikilemdeyim hem rahatsız ediyor hemde cesaret edemiyorum vallahi
Ozlemduman Zeynepx99 benim ikinci hamileligim ilkinde başladı göbek kıllanması tüy dökücüyle aldım şimdi de aynı durumu yaşıyorum yine tüy dökücü kullanıyorum bi sakıncasını da görmedim şu ana kadar öyle söyledikleri gibi bir artışta olmadı kıllarda aynı çıkıyor
Ozlemduman Sydyasin_123 Weet kullanıyorum bu sprey olanlardan ama yanında verilen spatula gibi şeyi kullanmıyorum zamanı dolunca duşta güzelce keseyle temizliyorum
Zeynepx99 ArvenMom ben genel de de ağda kullanıyorum benim de hep geç çıkar acaba karın bölgesinde de öyle mi çıkar ☹️😅 çok kararsızım
ArvenMom Zeynepx99 valla canım hamilelikte farklı olabilir birde herkesin bünyesi her bölge de aynıda olmaz en kötü küçük bi yerde dene bence 🥰