sumblogg Tirasnasibe kuru kayısı genel olarak kabızlığa iyi geliyor. Bağırsak için doktoruna danışıp probiyotik kullanabilirsin.
Dlkzz Tirasnasibe turp ye canım turpda bağırsakları çalıştırır. Kuru incir kuru kayısı aklıma gelenler bunlar
ilaydaaltann_ Tirasnasibe Erik suyu kesinlikle tek çözüm. Annem yazları atardı buzluğa. Çıkarıp kaynatip her gün 1 bardak içmiştim sorunum gecene kadar. 2 günde biseyim kalmamıştı. Armut da tuketebilirsin o da iyi geliyor.
Rabiah Bana doktorum magnezie calcinee yazdı canım sakıncasız bi toz suya karıştırıp içiyorsun çok işe yaradı bir kere kullnımda kabızlık sorunum çözüldü şükürler olsun ikinci defaya bile gerek klmadı
Cey-cey Tirasnasibe ben a101 den gün kurusu kaysı almıstm normal kaysı kurusu veya kaysı meyvesi pek işe yaramıyo ⅔ tane yiyin ondan ⅗ saat sonra cıkartıyor bol su için bide ayaklarınızın altına sıcak su torbası koyun
Cihangirmom Tirasnasibe kuru kayısıdan şekersiz hoşaf yap sabahları iç yada akşam bir bardak kefir sabaha faydasını gördüm yada 3 tane erik kurusu üzerine bir bardak ılık su ve sabah aç karna yarım saat yürüyüş ben bekarlık gebelik hep uğraştığım için kabızlıkla bunlar iyi gelirdi bunları yapmazsam dulcolax içmek zorunda kalıyorum