yenianne01 Kızlar 33 haftalık hamileyim 3 hafta önce doktoruma gittiğimde bebeğin başı ters dedi. Ne yapmak gerekiyor dönmüş olabilir mi ya da döndüğünü hissedebilir miyiz yardımcı olursanız çok sevinirim hepimiz bilgilenmiş olalım
kimsiniz yenianne01 29da doktorum makatti donebilir demisti daha erken. 33te gittim baya yerlesmis pek donucegini sanmiyorum yuksek ihtimal sezeryan dedi 22den beri ayni pozisyonda. 36-37 gibi cagirdi bir daha.
Yesraan yenianne01 kuzum bende 32 de tersti 34 de gitim dönmüş secde pozisyonu dene 5 dk filan bol bol yürü yerlerk sil
Hazalert yenianne01 döner canım inşallah telaş yapma benimde tersti kordon boynunda dönmesi zor demişti doktor ama 30.haftada dönmüştü
yenianne01 kimsiniz Evet canım bende ters pozisyonda yerleşip kalmasından korkuyorum hakkımızda hayırlısı inşallah
Kubrabsyg45 yenianne01 benim 10 15 gündür sürekli değişiyor. Baş aşağı olunca sık idrar çıkıyorum normalden daha fazla diyeyim. Ama baş yukarıda olunca midem çok ekşiyor bayağı hemde. Doktor bile yeter diyor çok yer değişiyor. 37 olucam yarın bende halen değişip duruyor fazla hareketli. Ben döndüğünü anca o şekilde anlıyorum
hayalperest2310 yenianne01 ayaklarini hissedebilirsin canım gerçi bu dönemde her yerde sanki de benim doğum pozisyonunda mesela mesaneye çok baskı yapıyor pelvik ağırlarım oluyor aşağıya çok baskı yapıyor