parasetamoll Kubragezgic normalde 34’den sonradır ama her doktor bir değil kimisi 32’de giriyor. Ben 30da şikayetim var diye nst çektirdim.
ysmmnk Kubragezgic ben de ilk 32+1 de çektirdim, sertleşmem var çünkü doktor görmek istedi, böylelikle başladık nstye
sonsuzmasalim Kubragezgic almanya da yaşıyorum ben ve burda hep 29 haftalıkken başlıyorlar 🤔 buraya göre normal yani ama neden türkiye de daha geç başlıyorlar anlamıyorum.
Aliceindunyasi ysmmnk devam ediyor mu sertleşmen bende aynı sebepten erken başladım şuan 33+5 im ve ilaçlara rağmen geçmiyor erken doğum riskim var
Mervis Normal de 34 ten sonra başlıyor Türkiye de ki bir çok doktor ama şikayetleriniz varsa erken de olabiliyor mesela dün benim karın ağrım vardı 32 haftalığm ve nst çekildi ama elhamdülillah herhangi bir sancı çıkmadı
Minikkurabiye Bende 34de baglandım bu ayın 9unda tekrar var doktor kontrolünden sonra nst ye bakarız demişti doktorum.
ysmmnk Aliceindunyasi benim nstde ya da ultrasonda erken doğum riskim çıkmadı, sancılarım da yok ama sertleşmem aynı şekilde devam ediyor ne yazıkki :(
sonsuzmasalim Ela61 en son ne zaman gitmiştin ki kontrole? benim doktorum 29 haftalık başlıyoruz demişti ve bir dahaki kontrolüm de o haftaya denk geldiği için başlayacaklar direk
Elifozkan Kubragezgic Sanırm en geç ben baglandım 38 nci haftada bağlandım sanırm doktorum ondan önce gerek görmedi heralde 😏
Arenbebek 34 haftaligim doktor 2 hafta sonra cagirdi nstye baglicak hemde muayne 36 haftalikken yani ilk giricem