Ahsenbk 37+1 de nişanım geldi bugün sanıyorum. Alttan kontrol olmak istemiyorum. Sancım vs de yok acaba bi sıkıntı olur mu? Doktorum açıklık olursa veya sancı hissedersen gel sezeryana alalım dedi. Perşembe günü normalde sezeryan günüm
tugbacns Ahsenbk maşallah haftanız ne kadar güzel bende 35+3teyim. Ben olsaydım herhalde yine de korkup giderdim kontrole acaba gittiğinizde alttan muayene istemiyorum deseniz zorla bakacak halleri yoktur herhalde en azından bebekleri kontrol ederler sancınıza bakarlar. Bende o haftayı görmek isterdim ama bakalım nolcak yarın kontrolüm var duruma göre haftaya alırız demişti doktor 🫠
ikicicek Ahsenbk 37+3 te alttan baktı nst de kontrolde hiç birşeyim yoktu o baktıktan 2 saat sonra suyum patladı doğurdum bence sakın alttan baktırmayin zarar veriyolar
Mrv_77_77 Ahsenbk her doktor bakmıyor ben 2 defa sezaryen oldum bir doktorum alttan baktı diğer gebeliğimde yine sezaryen oldum ama doktor hiç bakmadı direk ameliyata aldı
Ahsenbk tugbacns sizin de haftanız gayet iyi bence dayanırsınız bir hafta daha. Ben de baktırmak istemiyorum diyeceğim
Ahsenbk ikicicek hadi yaa allahtan haftanız iyiymiş bebeklerinizi aldınız mı hemen kucağınıza küveze falan girmediler dimi
GamzeElbir Dün yapıldı bana da 32 haftalık gebeyim. Kasılmalarım ve baskı çok hissediyorum diyince doktorum her ihtimale karşı bi bakalım dedi. Korkmayın korkacak bişey değil, kasmayın kendinizi rahat bırakın 1 dk bile sürmüyor max. 20 sn
ikicicek Ahsenbk ikiz değildi benim ki ama yine de alttan bakması doğumu başlattı çünkü bakmadan önce nst ye girdim ultrasonla da baktı 1 hafta sonra gel sancı yok dedi
tugbacns Ahsenbk inşallah bakalım en erken 36+2de alırım dedi doktor çok az daha bekleseler çok iyi olacak ☺️