Mommyy0708 haarp zaten var kimse yok demiyor lakin marmara ege tarafindaki gemi neden marasi tetiklesin ve nasil tetiklesin tetiklese once marmara fayi var izmirin o taraflar var onde o tarafi yikar , sizde bunu aciklayin. Haarp teknolijisini kabul ediyorlar zaten ama haarp acilimi nedir biliyoe musunuz acaba sasiyorum bazen. High Frequency Active Auroral Research Program. Turkce meal yapayim yorulmayın yuksek frekansli aktif kutup isiklari arastirma programi. O bahsettiginiz programi da keske iyi izleseymissiniz ve izlerken dinleseymissiniz adam orda evet ses dalgalari ile boyle bir sey mumkun fay tetiklenebilir lakin bu minyatür, gercek hayatta bu sekilde tetikleyici bir dalga yayacak teknoloji henuz yok. Lakin eger olursa bunu ele geçirecek ulke üstün guc olacaktir tarzi seyler diyor. Yani bilmeden salliyorsunuz ordan burdan duyduklarini soyleyen sizlersiniz asil. Adanlar haarp silahi olsa sizce bunu bilirmiydiniz ? Bu sey gibi illuminatinin basini kimse bilmiyor dostum ama madonna ben biliyorum demek gibi bisi. Illuminati de yanlis anlasilan bir orgut. Basta sanat yasakti vr resim yapmak icin bulusuyorlardi lakin sonra siyaset meydanina dondu orda da ortalik. Sonucunda suan bir sekilde guclu ailelerin toplandigi bir surec oldu. Lakin insanimiz bununda kahverengi seylerini cikardi. Size ss atabilirim illuminati bana istek atyi tam konusmayi gorsel olarak atayim dilerseniz yani. 200 $ karsiliginda tum dunya senin dediler jdjdjdjdj