Mine34 34 haftamdayim bebeğim 2900 iriymiş bebisimiz normal doğum zor olur dedi var mı benimle aynı kaderi yaşayan 😂😂
Senaykork Mine34 canım bilmiyorum benden dahami minyonsun ama Boyum 1.47 kilom 45 ti 56 kiloyla 7 saat suni sancıyla normal doğum yaptım, , doktorların öyle demesine bakma banada 3 kilo üstü olucak dediler 2950 doğdu , onlar plasenta ağırlığında ekliyolar….
Babykalamar Mine34 35 de 3000 kilosu doktor direkt diyet verdi🤣 cok sukur 37 de 3200 olarak haftasiyla uyumu yakaladi hem kilosu hem kafa capi. Ben 58-59 kiloyum sadece 7 kilo aldim. Korkumdan diyet yaptim valla sizde yapin
Senaykork Mine34 2 cm acilmam vardı o açıdan 7 saat boyunca suni sancı verdiler anca doğum kanalına indi , baya bı dikişim oldu , biraz zorlandım acı bskimindan
Babykalamar Mine34 meyvede hep seker. Ben ne ekmek ne makarna ne pilav yiyen biriyim mesela ama bebegimin kilo aldigi hafta helva yiyip duruyordum. Sekeri tatliyi kesince kilosuda normale dondu
Mine34 Babykalamar portakal ve muz baya yiyorum makarna da aynı şekil ama ben kendim kilo almadım hiç
nidako Mine34 ben kendim de 1.75 boyundayım bebekte 32. Haftada 2800 gram 49 cm geldi 🤦🏻♀️ bakalım şimdi 34 olduk pazartesi kontrolümüz var
Lazz61 Mine34 28 haftalık 1 kg yakındı ben 76 dım. Şimdi ben 78-79 oldum pazartesi randevum var inşaAllah o da bişeyler almıştır 🙈
Senaykork Mine34 isteğe göre yapmiyolarki canım sezeryan, normal doğumu yaparsın dedi doktor bide sezeryaninntoparlanma süreci daha uzun ve zor oluyo o yüzden kendimde istemezdim
Babykalamar Mine34 bende hic kilo almadim 38 haftaligim 6 kilo aldim 59 kiloyum ama son haftalar annenin kilo alimi durup bebege geciyor kilo aklinizda olsun🤣
Kukulikukuli12 Mine34 bebeğime 38.haftada 3900 dediler. 41.hafta 3700 dogdu. 😆 300-400 grama kadar oynama yapıyor ultrason ölçümü. Bunu doktorum da söylemişti 😇