Dilekdasan 8 haftalık hamileyim bugun ilk defa kahverengi lekelenme geldi daha önce başına gelen varmı
Derya0-7 Dilekdasan evet benimde sanırım o haftalarda oldu. Hemen doktorunuzla görüşme sağlayıp gitmenizi öneririm.
Smea Evet bende 9 haftaligim benimde oluyor ara ara.Ama ağrım olmadığı için pek umursamıyorum randevum var yakında gittiğimde soracağım doktoruma.
Smea Kanamanın her türlüsü önemli aslında ihmal etmememiz lazım enfeksiyonda olabililir diyorum çünkü benimki bazen sarı sulu bazen açik kahverengi bol su icmenizi tavsiye ederim
Dilekdasan Smea benmde bugun oldu iki üç damla anca kahverengi şekilde aslında çokta su içmiyorum bulantı yapıyo o yüzden tedirgin oldum
Derya0-7 Dilekdasan hiç bir sorum gözükmedi. Sadece olabilir diyebildi. Yinede 5 adet progestan iğne verdi. Gün aşırı oldum. Çok şükür 2 gün sürdü ve sonra geçti
Dilekdasan Derya0-7 bende 9 gündür progestan fitil kullanıyorum en son gittiğimde hafif kasık ağrımdan dolayı progestan fitil vermişti. Normalde 1 martta konttrole gidicektim ama erkene çekicem sanırım bu gelen kahverengi lekeden dolayı