Rmysarft Merhaba hamişlerr🤗 11+1 hamileyim bu hafta inanılmaz kasık ve bel ağrılarım başladı. Bir de kalça kemiklerim ağrıyor. Ayakta durup yemek yapamıyorum neredeyse. Sizde durumlar nasıl? Sizce normal midir? 💕
Aysel66 Rmysarft canım benimde ilk haftalardan beri oyle şimdi 12+1 oldum bir kacgundur agırmıyor ama biraz ayakta durunce en cok ta yemek yaparken hemen belim agrıyor
Gzmmm123 Rmysarft bende 11+1 hamileyim ayakta durunca gerçekten bel ağrısı bacak ağrısı karın ağrısı oluyor :(
Rmysarft Aysel66 o zaman normal bu kadarına da şükür canları sağolsun 🤗 inşallah sağ salim kucaklarımıza alırız
Rmysarft Gzmmm123 vallahi zorluyor ama canları sağolsun çekicez artık zaten bu haftalarda normalmiş sanırım baya araştırdım
Ruhsuz Merhaba ben de 11+3 benim de aşırı belim ağrıyor ayakta kalınca kasıklarım her zman ağrıyor zaten , sezeryan olmuştum kızımda ondan mı oldu bilemiyorum
Rmysarft Ruhsuz baya araştırdım bu haftalarımızda normalmiş bel ağrıları falan sezaryeninizden kaynaklı olduğunu sanmıyorum