Bebekliannee Zeynoahm sarımsak kesip ağrıyan dişin üstüne koyabilirsin uyuşturucak. Sirke ile gargara yapıp çalkalayın. Karanfil varsa onu da ağrıyan yere surtebilirsin. Çok çok ama çok çektim hamile iken. Doğurdum kaç ay sonra gittim çektim. Ağlamıştım sevinçten. .
veryhappymom Zeynoahm 33 haftadir hala yasiyorum. Yapmadigim sey kalmadi. Tuzlu su ile gargara yaptim. Sirke ile gargara yaptim. Karanfil koydum banamisin demedi. Dis hekimine gitmeyi bi doktoruna danis istersen ve vakitli git tavsiyem odur. Dislerim cok kotu diye dis hekimi bana bakmak istemedi. Bu arada son 2 3 gundur raki ile gargara yapiyorum dikkatli bi sekilde. Cunku disim agriyinca kasilmalarimda basliyor. Umarm gecert 🙏🏻
Serapp777 Zeynoahm bence zamanınız uygunken drunuzdan onay alıp gidin bugun kanal tedavısından geldim kimse hamileyken yaşamasın benımde hep cekındgm şeydi başıma geldi neyseki yaptrdm kurtuldum erteledikce daha kötü oldu malesef
Canankyaisk Diş hekimi olarak tek önereceğim şey geçici çözüm olarak ağrı kesiciler olurdu… Ama hamilesiniz, bu durumda en doğrusu acilen bir diş hekimine görünmek. Geçmiş olsun