Şöyle anlatıyım 1 buçuk yıllık evliyiz ilk 1 sene normal denedik ama olmadı Eylül ayında rahim filmi çekildi sorun yok ne esimde nede bende doktor rahim filminden sonra ilk 2 ay içinde gene kalma ihtimalim yüksek dedi ama olmadı kasim ayında tekrar gttik özel hastneydi bu arada docentti doktorumuz aşılama yaptı klomen+çatlatma iğnesi ile ama olmadı içimde hiç olma ihtimali de yoktu neden bilmiyorum çünkü aşılama günü doktor aşılama tapiyor bana dediki bişey sokamadi sanırım sen kürtaj oldunmu diye sordu bana benim orda sarteller gitti hamile kalmadım ki olayım dedim ama gene morelini bzmadim esimede bişey demedim ama olmadı. Aralık ayında normal denedik daha sonra araştırmalarım sonucu özel kliniği olan prof doktor buldum Ocak ayında gttik testler tekrar yapıldı eşim yaptrdi sorun yok. Bu sefer femara+gonalf 450+ çatlatma iğnesi kullandık ama 1 tane yumurtam büyüdü dogerleri küçük kaldı gene olmadı. Bu ay yani 4 gün önce tekrar aşılama denedik bu sefer 3 tane 18-19-20 boyutunda yumurtaların vardı ve rahim kalinligim geçen ay 5 iken bu ay 10 olmuş dedi doktorum doktordan çıkarken Allah’ım bu bile bı umttur dedim. Bakalım bekliyoruz açıkçası direk tüp bebek yaptrmak istedik ama doktorumuz şuan bu değerlerle gerek duymadı ama eğer buda olmazsa Mart ayında tekrar bı aşılama denicez o olmazsa bekleyip tüp bebek denicez biraz uzun oldu ama affedin 🤗