Asyadan Nazlican46 canım neden 1 cm le hastaneye yatırdılar . Evde ilerlemesini beklemediler. Başka bir sorun nu var ?
Nazlican46 Asyadan çünkü bebişin kilosu yaklaşık 4 kiloya geliyordu o zaman sezaryen yatisi yapılacaktı bende normal denemek istiyorum dedim bu yüzden suni verdiler
CerenOymkBlkya Nazlican46 Yaaaa inşallah hayırlısı ile bir nefeste doğurursunuz. Geceden beri benimde sancım var ama şiddet boyutunu çözemiyorum. Ya ben dayanıklıysam diye düşünüyorum. Her ağrı belki daha fazlasi olur belki bu değildir diye bekliyorum:(
Nazlican46 CerenOymkBlkya teşekkür ederim öncelikle 🌺bende nst de sancı cikiyor ama hissetmiyorum herkesin acı esigi farklı oluyor galiba
Asyadan Nazlican46 umarım açılman su gibi akar ilerler . Seni çok zorlamaz. Plates topu etkili olabilirdi ama yapamıyormuşsun 😔 duşa girersen beline doğru sıcak tut canım
Gizem_0693 Nazlican46 aynı durumdayım bebek 3850 olmuş 2 cm açıklık var ama sancım yok o yüzden sabah 7 de suni takılacak.
Nazlican46 Asyadan teşekkür ederim evet yapıyorum inşallah ise yariyordur pilates topu da yinede ara ara zipliyorum şimdi Meryem Ana otunu suya koydum 🥰
Nazlican46 Tulay617_ teşekkür ederim aminn henüz daha aynı sayılırim saatte bir nst cekiliyorm sancı var açıklık sabah bakılacak bekliyorum 🥰
Gizem_0693 Nazlican46 bana da bu sabah 7 de suni takacaklar. Rabbim kolaylık versin inşallah sana bana tüm hamilelere. Kolay doğumlar olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Nazlican46 Gizem_0693 bende suni takili ama öyle ahım şahım bir acı yok acaba bu sancı bu kadar mı böyleyse çok rahat