Asdfgsedaasdfg Kızlar merhaba 35 haftalık doğum yaptım 10 gün oldu bebeğim küvezde entübe edildi kendi kendine solul alması için deniyolar ama 8-9 sat sonra tekrar bağlıyolar antibiyotik dtedavisine başlandı. Başına gelen var mı bu kafar uzun süre kalan var mı ?
Edafmo Asdfgsedaasdfg bende 35+4 doğum yaptım. 1hafta entübe kaldı canım. Küvezde de 10 gün kaldı toplam
Paramedik16 Asdfgsedaasdfg canım içini ferah tut doktorlar ara ara dener normal nefes alması için yorulunca tekrar entübe ediyolar zorlanmasın diye benim bebeklerim de küvezde üstelik 28 haftalık doğdular çok şükür tedavilerimiz bitti bizim kilo için bekliyorlar sadece ikizlerimden biri entübe olmuştu 3-4 gün entübe de kalmıştır senin kide yakında kendi nefes almaya başlar endişelenme
Yaseminnvr Aynı şekilde yigenimin başımda bu olay şuanda 4 gündür kuvezde 34 haftalik entubede bizde korkuyoruz duadan başka bişey elimizden gelmiyor
Paramedik16 Asdfgsedaasdfg ne demek canım benim merak etme sen daha alışmaya çalışıyor dış dünyaya annesi çok normal