Zeynebimzeynep Arkadaşlar özel sağlık sigorta doğum icin yaptırmak istiyorum da suan yeni hamileyim test yaptım hamileyim sistemde hamileligim gozukmuyor doğum icin özel sağlık yaptırsam yararlanablrmiyim cunku hamilelikten önce yapılması gerekiyormuş bide hamileyken özel sağlık sigorta yaptırablrsnz oda cooook pahalı bilgi verirmsiiniz yaptıran varmı benim gibi olan hani yaptırıp sonra hastaneye gitsem olmazmı
catandgirlmom Zeynebimzeynep çoğu özel sağlık sigortası 1 yıl 6 ay ya da 2 ay gibi süre şart koşuyor, şuan hamileliğiniz girilmediyse bile ileride istenilen testlerde vs hafta her türlü belli oluyor, sigorta şirketleri çakal boşuna yaptırmış olursunuz… özellikle hamile olduğunuzu belirtip ona göre poliçe sunan sigorta şitketlerini araştırın bence.. benim özel sağlık sigortam iş yerinden kaynaklı vardı o yüzden eşiminkinden faydalanmıyordum… hamile kaldıktan sınra eşimin limiti daha yüksek diye 2. Sigortayı da dahil ettik ve şuan kontrol vs hiç bir şeyi karşılamıyor..
Zerlll Zeynebimzeynep malesef canım oyke olmuyor benim Anadolu sigorta bir ay geçmesi gerekiyor ondan sonra hamilelik kabuk etmiyorlar ben ilk yaptırdığım da 4 bine yaptırmıştım sigorta günüm bitince ve daha yeni hamileyim 4 aylık yenilendirdigimde 6.175 TL ücret çıktı önceden de sigortalı oldigun için indirim de oldu.
Zeynebimzeynep ballikedii evet hamile kalmadan önce yaptırsan mesela 8 bin tl mesela ben yeni hamileyim kimse bilmiyor sıgortayı yaptırıp gitsem işte sisteme öyle düşse sonra kabul etmiyorlarmış işte hamile kaldıktan sonra yapılmış fln denilir ama eğer hamileyken yaptırsan 16 bin tl cok pahalı malesef bir muane 600 tl doğum 11 bin tl malesef
mervekse- Zeynebimzeynep bende sigorta yapıldıktan sonra beni bir süre geçmesi gerekiyor diye biliyorum doğumuda kapsayabilmesi için bu şekilde doğumu karşılamaz canım büyük ihtimalle
catandgirlmom Zeynebimzeynep öneri olarak şunu söyleyebilirim hastanelerin doğum paketleri oluyor, içinde 10 muayene 2li test 3lü test doğum falan bir fiyat sunuyorlar.. eğer sevdiğiniz bir hastane ve doktor varsa hastaneye sorabilirsiniz 😊
Defnesa Malesef öyle olmuyor son adet tarihinden zaten hamilelik haftan ortaya çıkıyor genelde 6 ay 1 yıl öncesi sigorta yapmak gerekiyor ya da çift can sigortası gibi sigortalar oluyor hamilelik kapsıyor ama fiyatı cok fazla
serabistan Ben gebelik planlamadan evvel özel sağlık sigortası araştırdım ve anadolu sigortada 1 ay bekleme süresi olan doğum kapsamlı sigortayı yaptırdım Burda önemli olan sigorta yaptırdıktan sonra 1 ay regli döneminizde bitecek şekilde beklemeniz öngörülüyor İçinde 10 muayene hakkınız var Kadın Doğum kontrollernizde bunu karşılıyor Şu an gebeyim çok uyguna geliyor tavsiye ederim😉
Laika Biz allianz kullanıyoruz hamile kalmadan önce aradım doğum paketi eklemek istiyorum demiştim okey ekliyelim ama 6 ay içinde hamile kalırsanız geçersiz oluyor demişti o yüzden yapmamıştık zaten 2ay sonra hamileydim 🫠
Irazz12 Sigortalar teminat suresi istiyor, yani gebelikten 1 yil once gebe teminai sigorta yaptirmaniz lazim, ben yaptirdim 9. Ayda gebe kaldigimi ogredim, kontrollerimi karsildi, simdi sigorta yeniledik dogumu da karsilayacak axa tamamlayici benimki
Elaa_gozz Zeynebimzeynep ben yaptırdım 3 aylık hamileyken oluyor dediler ama iptal edildi daha sonra parayı geri aldık
ilknurakdogan1 Benim tanıdığım sigortacım da olmaz dedi ve hamile kalmadan yapılmalı belirli bir süre geçmesi gerekiyor karşılamıyor yani
Merve4305 Zeynebimzeynep bir tane sigorta şirketi var 2can mı ne hamile iken de yapıyor ama 25 tl fiyat çıkardı. Ben gittiğim özel hastanede her ay kontrol doğum içinde max 20 bine denk geliyor zaten yaptırmadım o yüzden
MrvRmzn Zeynebimzeynep şöyle birşey biliyorum hamile kalmadan 6 önce sigortanız olması lazım yoksa ödemiyor