balkizinbebegii Ebrunn_trn valla ben kendini yiyorum ama doğum için özellikle yememiştim bilmiyorum faydası var mı
balbebek_ Ebrunn_trn ben idrar enfeksiyonu için bir bardak içiyorum günde bakalım birdahaki tahlilde öğreneceğim bi yararı oldu mu
Zerdalicekirdegi Ebrunn_trn kızlar bende yeni doğum yaptım idrar yolu enfeksiyonum var dut kurusu nasıl yapılıyor
berceste5155 Ebrunn_trn tahlil verip sonucuna bakmadım ama akıntı şikayetim vardı içtikten sonra geçti
balbebek_ Ebrunn_trn valla canım suan devam ediyorum her gün haftaya cuma tahlil vereceğim o zaman bir yararı olmuş mu yazarım sana toplam 2 haftaya yakın içmiş olacağım her gün
Humeyraeslem1 Zerdalicekirdegi 1 buçuk yemek kaşığı kuru dutu 1 su bardağı suya koyun 7 dakika kaynatın sonra dutlari süzüp o suyu için sabah akşam aç karnına daha iyi etki gösterir 1 hafta devam edin biter inşallah
Annecim58 Ebrunn_trn doğumdan sonra dutu içine biraz şeker atarak kaynatın ılıyınca için çok güzel süt yapıyor
piiremsesinannesiii Ebrunn_trn grip olduğunda içmiştim etkisini de gördüm sanırım bilmiyorum o kadar çok şey içmiştim ki 😁🤷🏻♀️