Sevdesh Kızlar 40. Haftayı doldurduk geceden beri ağrılarım vardı öğlen 2 buçuk gibi hastaneye gittim acilden açıklığa baktılar yok dediler nst ye almadılar ama şuan düzenli sancılarım var hastaneye gitmeli miyim su yada nışan gelmedi
Baloglum93 Sevdesh bence acilmaniz şu gelm Şi Nisan yoksa acele etme ize gerek yok çünkü hastaneye gitseniz iki cm açıklık var ise sancı takmak isteyecekler sen kendini sürekli yokla hastanen yakınsa ilerleyen saatlerde bı daha gidersin
Sevdesh berceste5155 açılma yoktu ama öğlenden bu zamana kadar doğum başlar mı açıkçası hastanede beklemek istemiyorum
berceste5155 Sevdesh ben hiç evde sancı çekmedim o yüzden bilemiyorum ama sancı düzenli olursa açılma olur hiç açılması olmayıp suni sancıyla açılması olanlar varsa demek ki doğal sancıyla da açılma olur hastanede beklemek istememenize hak veriyorum inşallah bilen birisi çıkar
Sevdesh Baloglum93 çok yakın değil aslında öğlen o yüzden yakın bir devlet hastanesine gittim orda da açıklığa bakıp nst çekmeden gönderdiler
[silindi] Sevdesh sancıyı evde çekmek en mantıklısı tabi risklş bir durum yoksa. 5 dakikaya düşünce hastaneye gidebilirsiniz. Bide suyunuz gelince oyalanmayın ☺️
Sevdesh [silindi] maalesef o kadar sancıya hiç açılmam olmadı sezeryan doğum yaptım ama kızımı çok şükür sağlıkla kucağıma aldım sütüm falanda hemen geldi şükür şimdi kızımın bize ve yeni dünyasına alışmasını bekliyoruz 😊