Sibeltolga 12+4 düz folik asiti kacıncı haftada bıraktınız ? Dün ikili test yaparken doktora sormadım eğer sormam grrekiyorsa sağlık ocagına cıkayımmı
Deletedmom2224 Sibeltolga 12. Haftada bırakıp başka bir vitamin ve omega 3 e başladık aslında siz söylemeden doktorun biraktirmasi gerekiyordu
Deletedmom421 Neden birakmak gerekiyorki ben de 12 haftayim dun ikili test icin gittim sormadimda sonuc icin yani 14 haftalikken gitcem ozamana kadar kullansam sorun olurmuki
Aylnn Sibeltolga 12. Haftamda bıraktırdı doktorum ve decaviti kullanmaya başladım doguma kadar artık decavit kullanıcaksn demişti
arbustoo bıraktırmasının sebebi daha komplike vitamin takviyesine geçiş yapacağı için sadece folik asit olan ilacı bırakıyorsun sonrasında verdiği multivitaminin içindede var folik asit.
OgretmenEva Sibeltolga 12. Haftada bırakıp multivitamine başlamıştık içinde folik asit var ama yine de doktorunuza danışın derim
sonsuzmasalim Sibeltolga ben 28 haftalığım şuan ve doktorum bana doğuma kadar kullan demişti. Hala kullanıyorum yani. Bide omega 3 kapsülü ile demir hapı kullanıyorum.
ozgesel1seyler Sibeltolga doktorunuz aksi birsey demedigi surece birakmayin. Diger ilaca gececeginiz zaman bilgilendirir. Her bebegin gelisimi farkli oldugu icin ilaclarimizi bu dogrultuda degistiriyorlar. Kimisi 12 hafta kimisi 13 hafta vs.