ZeyooZ Aylin01 ya kızım sorma yaa 😕 tembellikte çığır açtı. Yarın kontrolüm bar tekrar açıklığa bakıcak çarşamba 41oluyorum😕
Aylin01 ZeyooZ çıkası yok onun ordan rahat geldiyse demek 😁 düşünmüştür aman ye iç yat dışarda napcan diye
ZeyooZ Hulyauygur sağol canım ya 2cm miş ama baya yumuşamış rahim ağzı, suniye iyi tepki verir dedi doktor
Aylin01 ZeyooZ bende gittiğimde açıklığım 3 cm di rahim ağzı yumuşamış suni sancı vericez dediler 3 saatte doğum yaptım. Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inşallah 🤗
ZeyooZ Aylin01 dün doğurdum ☺️ Alttan ilaç koyarak başlattılar bugün akşama doğru çıkıvaz canım sünnetini bekliyoruz
ZeyooZ Aylin01 nolsun dikisli, hemoroidli, uykusuz gidiyo iste 🙈 bebem doymak bilmiyo onu doyuracam diye yemek bile zor yiyorum geceleri uyumuyo bi de gaz sikintisi 🤦🏼♀️ Senin nasi gidio?? Happy kids indirdin mi
Aylin01 ZeyooZ evet indirdim 😐 benim kız da doymak bilmiyor bildiğin beni sömürüyor zorla yemek yiyorum uykusuzluk da var 🙄 herşeye yetişmeye çalışıyorum çoğu zaman pijamalı dolanıyorum onu bile çıkarmaya fırsatım olmuyor 😶
ZeyooZ Aylin01 aynen ben de 😕 kendi fiziksel acilarim olmasa daha motive olcam aslinda 😕 orda bulusalim yahu buraya prk bakmiyirum artik. Bebeler dogunca herkes kayboldu 😬