Heisenberg Beyza12345 Ya hamileyiz Allah aşkına yazmayın şöyle şeyler başlığa. Yiyecek falan yazın hakka giriyorsunuz ya 😒
songul123 Beyza12345 doktoruna bağlı birşey bu canım mesela bana bulgur tahilli ürünler yasak o senin munyenle alakalı birşey
Beyza12345 Hatunnn ya araştırmadım ama bende duyduk onu neden acaba sebebini biliyormusun canim maydonoz icin
Hatunnn Beyza12345 maydonoz sokturucu ozelligi oldugu icin dusuk riskini arttiriyor tabi bu yemeklerin icindeki uc bes maydonozdan olmaz ama bnim dusuk tehlikem vardi ilk aylarda oyuzden bitane bile olsa surmemistim agzima
BurcuY Beyza12345 maydonoz için bende duymuştum doktorum öle salatada bişeyin içinde yemekte sıkıntı yok dedi abartman lazım füşük yaptırması için dedi bağ bağ Yemen lazım dedi.. ben zAten sevmiyorum ama durum buymuş
ebrarecem Yenir ben çok yedim daha önxe yiyen çok kişide var hem bulgur da mercimek de çok faydalı 😇 canım birde başlığı değiştirir misin görüp canı çekip yapamayan imkanı olmayan vs vardır 🙈
selimebora Ya pardon da bu soruları sormakta ki amacınız nedir her gün fix böyle postlar görüyoruz hayır yesen nolur yemesen nolur milletin ne dertleri var buralarda tek derdimiz mercimek köftesi kısır yenir mi ne istiyosanız onu yiyin
Beyza12345 selimebora sende görüp yazmak zorunda degilsin güzelim illa Doğumla ilgili veya kaynanana görümce muhabbetini mi yazmamız lazım ????
selimebora Beyza12345 valla sende burda sormak zorunda değilsin çok merak ediyosan git doktoruna sor yenir mi yenmez mi diye kaynana görümce ne alaka belli ki sizinde onları yazanlarla derdiniz var 😀
Beyza12345 selimebora şeninde derdin benle galiba 😂😂 bir çekememezlik var sana soracak halim YÖK heralde kendine gel
Beyza12345 songul123 çok teşekkür ederim canım benim sormadım biseyler yiyemiyorum bu sıra bi çiğ köfteyi sormutum en çok onu yemiştim sadece de
songul123 Beyza12345 yasaklamadıysa sıkıntı yapma kuzum ye sadece çiğ köftede çiğ et olmamasına dikkat et olurmu
Minnakelifim Beyza12345 yenilir canım ben daha gecen gun mercimek koftesi yrdim mesela 🤗 hem faydalı da
yarennn Beyza12345 27.haftamdayiz hamile kaldığım günden beri kısır ve köftenin her çeşidini yedim sürekli aşerdim bunlari yemenizde hic bir sakınca yok ki 😄
Beyza12345 yarennn ya içim rahatladı walahi hamilelik çok tereddütlü bisey bebeğe dokunur mu zararı olur mu düşüncesi çok teşekkür ederim ama 😬