Gulkaraoglu Arkadaşlar merhaba, haftasonu doktor kontrolum var ilk defa gidecegim jinekolaga. Rutin kontrol yaptirmayi düşünüyorum.7 aylik evliyim her türlü test ultrason vs yapiliyormu önerileriniz nelerdir?
Hatunnn Gulkaraoglu canm ultrsonla bakat bi sorun gorurse baska detayli seylerdr isteyebilir birde smear testi yaptirirsin oda basit bse
blackberry118 Gulkaraoglu hormon degerlerinize bakar o degerlere gore ek seyler ister siz bakilmasini istedgniz her seyi talep edin 20 yasindan snra aliyorlar smear. Ona da bakarlar talep ederseniz
Gulkaraoglu Hatunnn ne kadar dogru duydugum bilmiyorum ama smear testini 30 yaşindan sonra yapiyorlarmiş diye duydum canim
Aybukealtintas Gulkaraoglu yok ben 24 te girmiştim rutin kontrol amaclı smear testinde yaptılar zaten bi damla sıvı alıyor o kadar
Hatunnn Gulkaraoglu yok ole bi yas siniri yok belli bi yastan sonra daha sık araliklarla yapiliyor normalde cinsel hayata baslandigi andan itibaren yilda 1 kez yapilmasi gerek
Gulkaraoglu Aybukealtintas hım ogrenmis oldum canim peki smear testi ne icin yapiliyor neyden şupheleniyorlar yani?
Aybukealtintas Gulkaraoglu onu bilmiyorum hamile değildim o zaman normal kontrol in gitmiştim, o arada sansa hastanede smear ücretsizmiş ondan yaptılar hemen