mekselinaa Adetime 1 gün var kasıklarım değilde iki kasık ortası rahimmi oluyor bilmiyorum ama sancı girip çıkıyor elimde normal test var şuan yapsam çıkarmı illa ilk idrarlamı yapmak gerekiyor şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim 🤗😍
Meltems53 mekselinaa evet varsa çıkar ilk idrar olmasına gerek yok. Ben akşam 9 da yapmıştım çok net çıktı ikinci çizgi. Yap bakalım 🥰
mekselinaa Tugbazdmr iki test yaptım attım bu sayfaya çok belirgin çıktı iki testte kan verdim şimdi sonucumu bekliyorum acaba yanılma payı olurmu diye düşündüm açıkçası
Rabiak00 mekselinaa adetimn üstnden 3 gün gçmşti öyle öğrendm bnce ilk sabh idraryla daha iyi olur her zmn önerilen şey
mekselinaa Kızlar 2 test yaptım bu şekilde pozitif çıktı çok korkuyorum yanıltırlar diye geldim acilde kan verdim 1 saate çıkacak dediler dualarınızda bugün banada yer verin lütfen 1 buçuk yıldır istiyorduk varsa eğer Rabbimin mucizesi 🙏🏻❤
42leyla @mekselinaa çok sevindim senin adına canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hayırlı olsun 💕