Aysecan0335 Diyeceğim o ki Bunun bi sınav olduğunu unutmayın kızlarım, ablalarım , güzel günler göreceğiz 💙
Aysecan0335 ysmnkrc ben bunu dıymuştum daha sonra kürtj sonrası narkozun etkisiyle ağlarken söylemişim şimdi cennetin kapısında beklicekmi bizi diye eşimle yengem o anda mahfolmuşlar hiç hatırlamıyorum ama çok etkisinde kalmışım demekki..
ysmnkrc Aysecan0335 bir nebze de olsa teselli ediyor insanı 😥 anne rahmine düştüğü andan itibaren evet cennette size bir kapı açılıyor demişti hocam ♥️
Canan-_16 ysmnkrc benim istedim iki sene olmadı gebelik al tadında tam tedavi başlayacaktım baktım test yaptım hamileyim ama kursağımda kaldı ertesi gün merdivenlerden yuvarlandım ama baya kötü kanamam başladı direk düşük oldu kürtaj olmadım sonrasında hiç korunmadım ve tam 1 buçuk sene olmadı ve yine hamile olduğumu öğrendim ama bu defa 2 buçuk aylıkken öğrendim direk kalp atışı duydum bir hafta sonda kanamam başladı gittim kalbi durmuş kürtaja aldılar ama nasıl hem içim yanıyo hem canım tarifi yok bu acının yani gen sene nisan ayında kürtaj oldum ve yine olmadı korunmadım daha yeni hamile olduğumu öğrendim 5 haftalığım şuan inşallah bu defa sağlıkla alırım kucağıma yani umudunuzu kesmeyin bnm okadar uzun süre olmadı ama gebe kaldım ve pkos hastasıyım sözde ama oldumu oluyo inşallah bu hayırlı gün hürmetime rabbim herkesin sağlıkla kucağını doldursun isteyen hepimizin❤️🙏
ysmnkrc Canan-_16 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım herşeyi sil önüne bak güzel düşün güzel şeyler olsun 🙏🏻♥️
323832 ysmnkrc ben ilk 27 yaşımda anne oldum riskli bir hamilelik ve doğum geçirdim bir daha çocuk düşünmem artık dedim o cesaret hiçbir zaman gelmedi aradan yıllar geçip taki evladım okula başlayana kadar sürekli kardeş istemiyle bizi yaralayip durdu benim yaşım geçmiş 36 yaşına gelmişim kızım olmuş 9 yaşında onu kiramadik yeniden olabilir mi derken 2.ye hamile kaldım ama sevincimiz yarım kaldı bebeğimin gelişimi 6.hafta da kaldı 8 haftalikken de kürtaj oldum o annelik hissi yeniden nasıl verilmiş bana aslında hemen yerine koymak istedim ama korkularım da vardı aynı şeyi tekrar yaşarsam diye tüm tahlillerimi yaptırdım sorunlarımı bulduk doktorumla plan yaptık doktor 2 ay korun demişti ama ben kendimi hazır hissettiğim vakit korunmayı bıraktı 4.ayda korunmayı bıraktım 5.ayda hamile kaldım şuan 30 hafta 2 günlük hamileyim şükür sorunsuz ilerliyoruz rabbim bana yeniden hemde kolaylıkla nasip etti yaşım ileri olmasına rağmen rabbim bu duyguyu yaşattı şuan 2.kizimi bekliyorum ayrı bir heyecan benim için beni yeniden anne olmak için cesaretlendiren yüce rabbime şükürler olsun asla vazgeçmeyin vakti zamanı gelince Allah nasip edecektir bol dua edin inancınızı asla kaybetmeyin Allah size birsey veriyorsa bir hayır vermiyorsa bin hayır arayın ben her zaman kürtaj olduğum zamanlarda şunu dedim bu benim nasibim değilmiş Allah belki kötü birseyi engelledi dedim rabbime sığındım
ysmnkrc 323832 ben de öyle söylüyorum canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini tekrar anneliği yaşatan rabbime şükürler olsun 💐♥️
ysmnkrc esraakpinar kesinlikle ben de öyleyim şuan öyle güzel hissettirdi ki bu kısa sürede yine olsun sağlıkla olsun istiyorum 😞 maşallah 🧿
esraakpinar ysmnkrc ilk kanamam olduğunda acile gitmiştim progestan iğne vurmuşlardı bide progestan fitil verdi. Ben fitilleri kullanmadım açıkçası 🙈 ama siz benim gibi yapmayın. Bir iki gün içinde geçti neyse ki. İkinci kanamam olduğunda yine acile gittim o zaman hiçbişey vermediler o da kendiliğinden geçti
ysmnkrc Slma_aygn inşallah canım rabbim yavrularına sağlıklı ve hayrlı ömür nasip etsin darısı başıma 😍
ysmnkrc @cahillesohbetikestim oyy maşallah vardır rabbimin bir bildiği ikizlerini sana geri vermiş resmen sağlıkla gelsin minik oğlanın 💗🫠
Tugcecv ysmnkrc 5 senede 2 düşük yaptım. Pkos ve insülin direnci sebebiyle diye düşünüyorum. tedavi ol dediler 30uma kadar bekleyip tedavi olacağım dedim akışına bıraktım. Hatta cocuk sorup duranlara herkes anne mi olacak ya siz dogurun sevelim cok istiyorsanız diyordum. 3. Kez hamile kalınca bu da düşecek cok sevinmeyelim dedim eşime ama 34 haftalık olduk. İlk 2 düşükte cok borcum vardı belki de istediğim gibi bakamayacaktım Allah biliyor zamanını yerini buna cok inanıyorum. Ve stres en büyük engel bence.
ysmnkrc Tugcecv herşeyin zamanı var herşey vaktinde geliyor aslında biz biraz sabırsız davranıyoruz. Sağlıkla gelsin bebeğiniz ♥️
Dilaraa23 ysmnkrc 28 nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım, temmuzun sonunda tekrar hamile kaldım şu anda 33 haftalık gebeyim bir kere oldu diye tekrarlıcak diye bir şey yok hiç strese girmeyin 🙏
ysmnkrc Deletedmom_116 kesinlikle stres yapmadığımız zaman geliyor minikler inşallah sağlıkla büyüsün annesi 🥰
senaaltinsoy1 ysmnkrc benimde 2 düşüğüm var sun tekrar hamileyim kalp atışını falan duyduk 12 haftalık olacağız Rabbım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲❤
arastiricianne ysmnkrc Allahım kimseye yaşatmasın die hep dua ederken başıma geldi 12-14 haftalıkken kanamam başladı acilen hst yattım ilaç vs kullandım ama sürekli cogaldı daha sonrasında kanımda ve idrarda enfeksiyon çıktı 20-21.haftaya kadar hep idare ettim bugün yarın düzelir diye lakin sürekli antibiyotik serum veriliyordu ve bebeğim hiç gelişmiyordu sürekli sıkıntı çıkıyordu bagırsaklarında böbreklerinde gelişme durmuştu ve bir gün hiç unutmam 50 yaşlarında bir profesör geldi yanıma kızım canından olacaksın ilk gebelikte olur gel sonlandıralım gebeliğini dedi ağlaya ağlaya konuştuk zorla ikna etti ve mecburen sonlandırdık nerdeyse tam 1 sene sonra istemeden hamile kaldım 20 haftalık olana kadar hep bi korkum endişem vardı çok şükür şimdi 35 haftalık olduk biraz erkenci kuş gibi doğmaya çalısıyor ama çok şükür iyiyiz Rabbim şu mübarek günün hürmetine isteyen herkese nasip eylesin
ysmnkrc Aysecan0335 ne mutlu duaların kabul olmuş bebeğin sağlıkla gelsin inşallah 🫠 rabbimin kapıları çok biri kapanırsa diğeri mutlaka açılıyor herşey bize birşey gösteriyor. Dualarımızın geri çevrilmediği bir gece olsun inşallah 🙏🏻♥️