1prens Kızlar 6+4 haftalığım normalde ama 4 gün geriden geliyor ama halen bebek oluşmamış acaba normalmi çok tedirginim boş gebelik diye😢???
inciminel 1prens benimde 1 hafta geriden geliyordu geç gösterdi kendini. Biraz daha bekle görünür inşallah 🌺
Nurkcy 1prens hemen sıkma canını benim 6+3 te görünmüyordu, 6+6 farklı bi doktora gittim hem bebeği hem kalbini duydum. Seninkide daha çok miniktir bide geriden geliyor madem o yüzdende görünmemiştir. İçini ferah tut 🙏🏻
lerem_merel 1prens benimde bebeğim 5 gün geriden geliyordu senin haftanda görememiştim bebişi büyüdükçe haftasını yakaladı stres bebişi etkiler hep dua et iyi düşün ki iyi olsun 🥰🤲🏻
Lazz61 1prens 5. Hafta keseyi gördüm 8. Hafta vajinal olarak kalp atışını şuan 32+1 oldum ama hep ya 1 hafta yada 10 gün geriden geliyoruz. Geç döllenme oluyor genelde
1prens Esraguler yeni doktordan geldim çok stres yaptım cnm ya bir önceki gebeliğimde kürtaj olunca insan ister istemez modu düşüyor
2aslan_annesi07 1prens kardeşim 7 de keseyi 8 de bebeği gördü ona da boş dendi bekleyin insaAllah olusucak
1prens 2aslan_annesi07 evet şuan biraz araştırdım 8 haftalığa kadarda normal deniliyor ama hayırlısı olsun inşallah
1prens Nurkcy ya çok iyi geldi bu yorumun teşekkür ederim canım haftaya tekrar gel dedi inşallah bu sefer görürüm❤️